Hlavní obsah

Den pro UNICEF ve Stromovce

Novinky, Karolína Kudláčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před Šlechtovou restaurací v pražské Stromovce se v sobotu 28. července odpoledne uskuteční Den pro UNICEF – pravidelná akce pořádaná pracovníky organizace a jejími dobrovolníky.

Foto: UNICEF
Článek

Během letních měsíců se UNICEF od loňského roku prezentuje každou poslední sobotu výstavami, prodejními stánky, a hlavně workshopy a soutěže určené rodinám s dětmi, které jim mají přiblížit smysl humanitární a rozvojové pomoci.

Nejbližší setkání s veřejností nabídne možnost zhlédnout výstavu o činnosti organizace, adoptovat panenku, a tím zachránit dítě, nebo zakoupit Dárek pro život. Kromě této benefiční stránky však pracovníci a dobrovolníci UNICEF budou příchozí učit znakovému jazyku, jak vyrobit si panenku nebo zvířátko z balónků. Neméně lákavé bude asi pro děti malování na obličej či školička tance.  

Každého Dne pro UNICEF se účastní zajímaví hosté – samozřejmě bez nároku na honorář. Tentokrát od 16 hodin předvede Jan Weber svou vítěznou sestavu, na základě níž zvítězil na mistrovství světa ve footbag freestylu – tedy svého druhu akrobacie nejen s fotbalovým míčem. Zájemce bude navíc učit základy této módní sportovní disciplíny – ideální do městských parků a hřišť.

Reklama

Výběr článků

Načítám