Hlavní obsah

Daniela Kolářová a Dana Syslová jako Dámy z Aniane v Dobrušce

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dámy z Aniane nese název divadelní inscenace, ve které se 22. listopadu představí publiku v Dobrušce dvě opravdové dámy našeho současného divadla – herečky Daniela Kolářová a Dana Syslová.

Foto: Roman Albrecht

Dámy z Aniane nese název divadelní inscenace, ve které se 22. listopadu představí publiku v Dobrušce – herečky Daniela Kolářová a Dana Syslová.

Článek

Na jevišti Společenského centra – Kino 70 se objeví v rolích Marie a Ester - dvou sester se dvěma lidskými příběhy z opačných pólů lidské existence. Zatímco Marie si přinesla do rodného domu nekončící proud svých příběhů ze všech pařížských lokálů – těch skutečných i smyšlených, Ester si žila svůj poklidný život venkovské učitelky.

Malé Aniane je ale pro Marii trochu příliš těsné, a tak stačí pár poznámek na místním trhu a zdejší pan děkan ztrácí svůj klid. Skupinka nezadaných mužů zralého věku začne sázet na nového manžela pro Marii…

To všechno se děje za zdmi rodinného domu Marie a Ester. Ony ale mají jen samy sebe. Jen své vzpomínky, které se tak málo protínají. A čas se tolik vleče.

Dále hrají: Jaromír Meduna, Milan Stehlík (Jiří Čapka), Lucie Pernetová (Michaela Sejnová).

Předprodej vstupenek probíhá v Informačním centru v Dobrušce nebo on-line na www.kino.mestodobruska.cz 

Reklama

Výběr článků

Načítám