Hlavní obsah

Cocotte Minute zahrají v Chrudimi

Novinky, Nikol Ossendorfová

Dnes ve 21 hodin vystoupí v chrudimském R-klubu kapela Cocotte Minute. Výrazná pětice české crossoverové scény se představí v rámci turné Rituál naposled! Tour.

Článek

Kapela na turné slibuje propracovanou novou show i překvapení pro fanoušky. „Budeme s publikem pracovat a vtahovat je do show víc než jindy,” píše kapela na svých facebookových stránkách.

Koncertní set z této šňůry je podle slov pražské sestavy nejdelší v její historii. Vedle známých hitů zazní také raritní kousky i dvě zbrusu nové skladby.

Cocotte Minute na tomto turné oslavují dva roky staré videoalbum s názvem !Rituál, kmen a srdce a kmen!. „Chceme poděkovat všem našim příznivcům a oslavit s nimi dva roky naprosto fenomenální jízdy, kterou nám Rituál připravil,” vysvětluje kapela. S tímto albem Cocotte Minute minulý rok zvítězili v kategorii Album roku v anketě Žebřík. Deska vyšla po dvouleté pauze v činnosti kapely.

Skupina funguje od roku 2002 a debutovala v roce 2004 s albem Czeko. Celkem mají muzikanti na kontě pět řadových alb. Nyní už se chystají na přípravu nového materiálu, který budou natáčet v Rakousku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám