Hlavní obsah

Chata Prašivá zve na Beskydské hřebenovky s koncertem hvězdy SuperStar

Novinky, Milan Papežík

Beskydské hřebenovky jsou ojedinělým rodinným sportovním projektem, který nabízí individuální kondiční a rodinné závody, které vás rozhodně zabaví. Na Chatě Prašivá bude 21. července přidanou hodnotou exkluzivní vystoupení hvězdy SuperStar Martina Šafaříka.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Martin Šafařík bude exkluzivním hostem Beskydskýh hřebenovek 21. července na chatě Prašivá

Článek

Projekt Beskydské hřebenovky vznikl se záměrem podpořit proslulé horské turistické chaty v Beskydech.

Prostřednictvím „hravých“ kondičních a rodinných závodů v okolí turistických chat má tento projekt za cíl z dobrovolného startovného a sponzorské podpory zatraktivnit beskydské horské chaty a přiblížit je rodinám s dětmi tak, aby došlo ke zvýšení motivace zábavnou formou dětí k pohybu a respektování přírody Beskyd.

Veškerá získána finanční podpora je pak vždy plně použita na zvelebení horských turistických chat vybavením pro rodiny s dětmi.

Beskydské hřebenovky:

21. 7. 2018 na chatě Prašivá (téma akce: les)

4. 8. 2018 na chatě Skalka (téma akce: louka)

25. 8. 2018 na chatě Kamenitý (téma akce: zvířátka)

Akce se konají vždy ve dvou kategoriích - hravý rodinný a individuální kondiční závod + interaktivní rodinný sportovně-zábavný program. Trasy jsou uzpůsobeny pro rodiny s dětmi, v některých případech i pro kočárky. Každý účastník bude mít možnost dobrovolně přispět jakoukoliv finanční částkou, která bude použita na zvelebení chat pro jejich návštěvníky, primárně pro rodiny s dětmi.

Informace k akci na chatě Prašivá (21. 7. 2018):

10:00 - 12:00 výstupní vzdělávací lesní procházka z parkovišť po standardních turistických značkách na místo konání k turistické chatě Prašivá (z Dobratic po červené značce = 1,6 km, z Vyšních Lhot po žluté značce = 3 km a z Komorní Lhotky po žluté značce = 3,6 km)

12:00-13:00 vystoupení Martina Šafaříka (finalista SuperStar) + autogramiáda

13:00 start individuálního kondičního závodu

13:00-14:00 průběžné starty rodinného závodu

14:00 vzdělávací vstup knihovny Třinec „Mrkni“

15:00-16:00 vystoupení Martina Šafaříka (finalista SuperStar) + autogramiáda

16:00 vyhlášení výsledků jednotlivých závodů a soutěží

17:00 opékaní špekáčků s kytarou a zpěvem Martina Šafaříka.

V průběhu celého dne bude v okolí chaty Prašivá připraven doprovodný program jako např. vyrábění chat z krabic a pomůcek od Chaty Prašivá, cvičení s dětmi pod vedením fyzioterapeutky Michaely Šebelové, soutěž na vytrvalost v chození po rukou ve dvou „na trakaře“, skládání dětských knížeček leporelo s příběhem i pro navazující akce na chatě Skalka a Kamenitý, vytváření stop zvířat samotnými dětmi, výroba svých vlastních ptáčků, tematické malování na obličej a další...

Hlavní hvězda Martin Šafařík má za sebou bohatou hudební kariéru. Vystupoval na několika festivalech, jeho tradicí se staly beznadějně vyprodané vánoční koncerty a na přelomu let 2016 a 2017 vystoupil pro zhruba 10 tisíc školáků v rámci jeho megaúspěšného turné "VIVA La School" po moravských školách, v kterém hodlá pokračovat i do budoucna. Martin vystoupí exkluzivně ve 3 vstupech, kdy v tom posledním zapěje u ohně při opékání špekáčků. Jedinečná šance opéct si špekáček s tímto umělcem se jen tak nebude opakovat.

Martin Šafařík je zpěvákem, muzikantem, textařem a producentem v jedné osobě. Jeho životní láskou je především hudba. Své dlouhé chvíle však tráví v nahrávacím studiu, kde tvoří hity i pro jiné umělce.

Cílem Beskydských hřebenovek je udržitelnost a rozvoj horských turistických chat. Organizátoři budou vděčni za jakýkoliv příspěvek.

Reklama

Výběr článků

Načítám