Hlavní obsah

Charita prostřednictvím koupě pečiva. V prosinci nákupy pomohou dvanáctiletému chlapci

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V předvánočním čase mohou návštěvníci pražského Myslbeku opět podpořit nákupem vynikajícího pečiva dobrou věc. Tentokrát se navíc do úspěšného projektu Dobro+Ty pro charitu, na kterém Nákupní Galerie Myslbek spolupracuje s Kontem Bariéry, zapojí také FTV Prima.

Foto: Helena Šebestová

Dobroty pro charitu, Nákupní Galerie Myslbek

Článek

I v adventním čase se mohou návštěvníci Nákupní Galerie Myslbek zapojit do stále populárnější akce, zpříjemnit si nákupy či zakoupit snídani nebo svačinu a současně přispět na charitu. K dispozici jsou exkluzivní bezlepkové koláče od pekařství Domácí dobroty bez lepku a slané kvasové či sladké pečivo z pekařství Jan Mašek.

Dobro+Ty pro charitu budou v pasáži Myslbek mezi Ovocným trhem a ulicí Na Příkopě probíhat ve čtvrtek 15. prosince opět celý den. Tentokrát se ovšem na akci navíc objeví herci z oblíbeného seriálu FTV Prima. Od 16. hodiny svou hereckou kolegyni a patronku projektu Evu Čížkovskou podpoří představitelé oblíbených postav ze seriálu Ohnivý kuře. Dobré věci tak přispějí například Libuška Švormová, Richard Tesařík, Zdeněk Vencl, Ivy Hoang a Regina Řandová.

Výtěžek z nákupu dobrot putuje vždy na pomoc konkrétní osobě se zdravotním postižením. V prosinci budou všichni, kdo se zapojí, společně pomáhat 12letému Jirkovi, kterého trápí nervosvalové progresívní onemocnění - spinální muskulární atrofie, kvůli kterému je upoután na invalidní vozík. Nedávno Jirka hodně vyrostl a zeslábly mu i ruce, takže se sám na mechanickém vozíku jen stěží uveze i doma. Jeho rodiče by mu proto rádi pořídili elektrický vozík do interiéru, aby získal větší svobodu, nezávislost a samostatnost při pohybu v bytě.

V listopadovém termínu akce se podařilo vybrat krásných 11 663 Kč. „Děkujeme všem, kteří se zúčastnili některého z termínů akce Dobro+Ty pro charitu. Jen díky vám se nám každý měsíc daří vybírat krásné částky na pomoc těm, kdo to opravdu potřebují,” uvedla marketingová manažerka NG Myslbek Barbora Frydrychová.

Reklama

Výběr článků

Načítám