Hlavní obsah

Českou Třebovou navštíví osobnosti, které v tom jedou s Karlem

Novinky, Ondřej Müller

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uznávaná socioložka Jiřina Šiklová, režisérka Helena Třeštíková, starosta Jaroslav Zedník a mnoho dalších osobností se v sobotu 19. ledna v 19 hodin setkají v pivovaru Faltus (Moravská čp. 207) v České Třebové s příznivci Karla Schwarzenberga i s těmi, kteří o jeho případné podpoře teprve uvažují.

Foto: Ondřej Müller
Článek

Karla Schwarzenberga podpořila před prvním kolem voleb řada významných osobností od muzikantů až po špičkové vědce. Před druhým kolem se tito vyslanci prezidentského kandidáta, vydávají v rámci série akcí Jedu v tom s Karlem do českých a moravských měst, aby vysvětlili, proč budou volit Karla Schwarzenberga a proč je nutné jít k volbám i ve druhém kole.

Akce Jedu v tom s Karlem je volným pokračováním akcí Pivo s Karlem, které se konají celou volební kampaň a jichž se účastní přímo Karel Schwarzenberg. Večerní setkání se odehrává v jedné z podporovatelských hospod zapojených do výzvy Hospody volí Karla.

V rámci projektu Jedu v tom s Karlem se tak do různých míst České republiky vydají například David Koller, David Černý, Jitka Čvančarová, Marie Rottrová, Jan Hřebejk, Ladislav Špaček, Chantal Poullain, Jitka Schneiderová, Ester Kočičková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám