Hlavní obsah

Cenu Salvator získala ve Zlíně také vrchní sestra Onkologického oddělení zlínské nemocnice

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ceny Salvator za rok 2017 již mají své držitele. Jednu z nich získala také vrchní sestra Onkologického oddělení Krajské nemocnice T. Bati Bohumila Vojtová.

Foto: archiv KNTB
Článek

Ceny Salvator se každoročně udělují lidem, kteří udělají něco nad rámec svých povinností. Zachrání život, pomáhají ostatním, dlouhodobě se věnují prevenci nebo osvětě.

V případě vrchní sestry Onkologického oddělení Bohumily Vojtové se dá hovořit o všem dohromady, Cenu Salvator však získala především za mnoho mimopracovních aktivit, například aktivní spolupráci s pacientskou organizací Mamma Help. Ostatně tato společnost obdržela letos ocenění Salvator také, a to v kategorii projekty.

„Užila jsem si svých pět minut slávy, byl to úžasný a krásný večer,” řekla Bohumila Vojtová a dodala, že bez skvělé práce celého týmu by řadu věcí nedokázala. „Ocenění by si zasloužila spousta lidí, velmi si vážím práce nelékařského zdravotního personálu, jejich ochoty i toho, že svou profesi berou jako poslání.”

Ceny Salvator se v letošním roce udělovaly již po patnácté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám