Hlavní obsah

Centrální plzeňský obvod hledá už sedmého seniora roku

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společně s letošními letními prázdninami odstartuje také už sedmý ročník ankety Senior roku.

Foto: ÚMO 3

Vítězem loňského ročníku se stal Petr Tenk.

Článek

Každý občan z Plzně může navrhnout obyvatele Městského obvodu Plzeň 3 staršího 60 let, který by si za svůj aktivní přístup k životu zasloužil titul Senior roku 2015.

"V soutěži veřejně oceňujeme seniory, kteří se i v pokročilém věku rozhodli pracovat ve prospěch ostatních a rozdávají své bohaté životní zkušenosti," uvedl starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

Vítězem loňského ročníku se stal Petr Tenk, který ve svých pětašedesáti letech vede tenis pro děti, pořádá turnaje, stará se o sportovní areál na Nové Hospodě, zajišťuje opravy a materiál a v zimě pečuje o sokolovnu a o chod oddílu stolního tenisu.

"Nejen sportovní aktivita je ale důvodem přihlásit své starší příbuzné nebo kamarády do ankety Senior roku. Je mnoho lidí, kteří kolem sebe šíří dobrou náladu a činí důležité věci nejen pro sebe, ale i pro své okolí," doplňuje místostarostka Jaroslava Maříková.

Přihlášky jsou k dispozici na recepci Úřadu městského obvodu Plzeň 3 nebo volně ke stažení na webových stránkách www.plzen3.eu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám