Hlavní obsah

Celebrity zaplnily mikulovské kino

Novinky, Dana Smrčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak dostat na jedno pódium Hanu Zagorovou, Pink, Standu Hložka, Nastěnku a Johna Travoltu? Mikulov má po neděli osvědčený návod. Stačí si pozvat pražské Hanky Panky se svojí unikátní travesti show.

Foto: Martin Tesařík

Hana Zagorová a Petr Rezek v podání slečny Dolores a mistra Alexe.

Článek

Smršť písniček a scének s názvem Z pohádky do pohádky zavedla 31. října do mikulovského městského kina na dvě stě diváků. Slečny Dolores, Stefany, Sofie a mistr Alex tam obstarali dvouhodinovou podívanou plnou hvězd českého i zahraničního showbyznysu, peprného humoru a chytlavých melodií.

A tak se na jevišti objevila třeba Duhová víla, přicupitala Barbie s Kenem a o slovo se přihlásily i Holky z naší školky. Vše v podání čtyř mužů, které kostýmy, paruky a líčidla mění k nepoznání. „Oblékání do ženských šatů nás nevzrušuje, jde o divadlo, předstíráme, chceme bavit,“ vysvětlil manažer formace Lukáš Čepelák. A publikum přistoupilo na jejich hru.

Ženy, které byly tentokrát v převaze, směle flirtovaly s Daliborem Jandou, legraci nezkazili ani přítomní pánové, když jejich klíny na moment obsadila travesti pozadí v sukních. Co chvíli zněl sálem hurónský smích a uznalý potlesk.

„Na travesti jsem byla podruhé v životě a skvěle jsem si to užila. Hanky Panky mě pobavily jak dlouho nikdo, úžasná byla scénka z Titaniku. Už teď se těším, až zase přijedou, určitě si je nenechám ujít,“ neskrývala nadšení třeba Marie Schallenbergerová z Mikulova.

Zatímco třeba v nedalekých Pasohlávkách se už Hanky Panky představily několikrát, v Mikulově to byla jejich premiéra.„Určitě se sem ale vrátíme a moc rádi. Na jaře se naši fanoušci můžou těšit na zbrusu nový program,“ slíbil Čepelák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám