Hlavní obsah

Čechomor bude hlavní hvězdou letošních Slavností břeclavského piva

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už podruhé se v Břeclavi uskuteční festival zdejšího zámeckého pivovaru – letošní Slavnosti břeclavského piva jsou na programu 8. května.

Foto: archiv Agentury Velryba

Loňský ročník Slavností břeclavského piva.

Článek

Po loňském velkém úspěchu, kdy festival pro celou rodinu navštívily přes 4 tisícovky lidí a společně si užily skvělou atmosféru, bude louka pod břeclavským zámkem také letos plná hudby, bohatého doprovodného programu a nejrůznějších atrakcí pro děti i dospělé.

Od 19.00 hodin vystoupí hlavní hvězda festivalu, populární Čechomor. Před ní se na pódiu vystřídají Backwards, jedna z nejlepších revivalových kapel skupiny Beatles na světě, a také Kabát Revival Vaťák. Dále diváci uvidí známého televizního moderátora Petra Šišku a jeho kapelu Legendy se vrací a další známé i začínající hudebníky.

Kromě muziky jsou připraveny i doprovodné atrakce pro děti i dospělé, včetně oblíbených exkurzí do prostor břeclavského pivovaru.

„Ohlas diváků na loňský první ročník festivalu nás opravdu mile překvapil a zároveň inspiroval k přípravě ročníku letošního. Snažili jsme se zapracovat poznatky, co fungovalo a co ne, a pevně věřím, že i letošní skladba hudebních hvězd a doprovodného programu pro děti i dospělé přitáhne diváky z Břeclavi i širokého okolí v hojném počtu,“ uvedl člen správní rady pivovaru Jan Svoboda.

Akci pořádá Pivovar Břeclav ve spolupráci s městem Břeclav.

Další informace na FB stránkách Slavností břeclavského piva a www.pivovarbreclav.cz a také FB profilu Pivovaru Břeclav.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám