Hlavní obsah

Čachrov obsadí malíři s paletami a malířskými stojany

Novinky, Hana Jakubčíková Sádlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spolek Komunita Čachrov nabízí malířský kurz na Čachrově na téma Krajina a vesnice. Malířský kurz, který proběhne v termínu 12. - 16. srpna, je určen pro každého, kdo rád kreslí a maluje, bez ohledu na předchozí zkušenosti. Věkový limit je 15 a více let.

Foto: ilustrační foto Spolek Komunita Čachrov

Spolek Komunita Čachrov nabízí malířský kurz na Čachrově.

Článek

Lektorkou malířského kurzu je Zdeňka Hranáčová, která učí výtvarnou výchovu na gymnáziu v Klatovech, je členkou Unie výtvarných umělců v Plzni. Její tvorba je zaměřená na krajinomalbu a kresbu.

„Pomůcky si přivezete podle vlastního výběru, podle toho, s čím rádi pracujete - tužky, uhle, pastely, akvarelové, temperové, akrylové nebo olejové barvy, skicáky, papíry, kartony, plátna, pokud máte stojan nebo skládací židličku, případně fotoaparát. Budeme malovat krajinu zblízka i zdaleka, ale není to podmínka. Lze kreslit v obci tvrz, starý pivovar, kostel atd. Budeme malovat realitu i fantazii, přírodu i architekturu. Při nepříznivém počasí se může pracovat na faře v Čachrově,” informovala lektorka malířského kurzu Zdeňka Hranáčová.

Ubytování je možné buď na faře, nebo v sídle spolku Komunita Čachrov čp. 4. Na faře je k dispozici kuchyňka s jídelnou, společenská místnost, dvě sociální zařízení a dvě společné ložnice. V sídle spolku je ložnice pro 1 – 2 osoby, kuchyňský kout, sociální zařízení a zahrádka s parkovacím místem.

Cena kurzu: 2000 Kč (kurzovné a pronájem fary). Ubytování: na faře 600 Kč na 4 noci. Ubytování v sídle spolku 1400 Kč na 4 noci (pouze 1 – 2 osoby). Zájemci se mohou hlásit na adrese: zdeninkadvor@seznam.cz nebo 777 133 901.

Reklama

Výběr článků

Načítám