Hlavní obsah

BS vinařské potřeby se u příležitosti svého výročí otevřou veřejnosti

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost BS vinařské potřeby si letos připomíná dvacáté výročí od svého založení. Za dobu své existence se stala největším dodavatelem potřeb a laboratorních služeb pro vinaře. U příležitosti oslav připravila velkobílovická firma na 16. a 17. června Dny otevřených dveří.

Foto: BS vinařské potřeby
Článek

Areál BS vinařských potřeb bude ve dvou červnových dnech opět k dispozici všem návštěvníkům, kteří si zde mohou v době od 11:00 do 17:00 prohlédnout nejen prostory firmy včetně moderní laboratoře, ale také aktuální technologické noviny. Hosté se mohou seznámit i se službami, které BS vinařské potřeby poskytují, poradit se s odborníky a využít mimořádné nabídky.

„Během našich tradičních dnů otevřených dveří jsme se v souvislosti s oslavami 20. výročí rozhodli poskytnout všem zákazníkům atraktivní slevu ve výši 20 procent nejen na veškerý sortiment, ale i služby laboratoře,“ uvedl jeden z majitelů společnosti Miloš Balga. Ten stál před dvaceti lety společně s Janem Ševčíkem u zrodu firmy, která dnes na českém trhu patří k předním dodavatelům v oblasti potřeb pro vinaře, vinohradníky a sommeliery.

V současné době se BS vinařské potřeby specializují také na služby, poradenství a vzdělávání vinařů. „Spolupracujeme s našimi předními odborníky, ale inspirujeme se i v zahraničí a snažíme se na náš trh přinášet nové poznatky,“ řekl Miloš Balga a dodal: „Rádi bychom se do budoucna stali pro vinaře odborným partnerem, s jehož pomocí budou vyrábět co nejkvalitnější víno, které má šance uspět doma i na prestižních světových soutěžích.“

O společnosti BS vinařské potřeby:

Společnost vznikla v roce 1995 spojením dvou menších obchodních firem s vinařskými potřebami. Poskytuje enologicko-technologické poradenství, profesionální servis, rozbory a analýzy v akreditované laboratoři a řadu dalších odborných služeb v segmentu vinařství a vinohradnictví. Ve svém sortimentu má více než 4000 položek zboží pro pěstování révy vinné, produkci vína a v neposlední řadě také pro jeho kulturní konzumaci. Firma BS vinařské potřeby má čtyři prodejny v České republice a zastoupení ve slovenském Pezinku. Zaměstnává 39 pracovníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám