Hlavní obsah

Bruslaři vyrazili do ulic večerní Karviné

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zhruba stovka bruslařů se ve středu zúčastnila večerního bruslení městem. Akce byla pořádána v rámci Evropského týdne mobility.

Foto: Milan Haluška
Článek

Letos se bruslaři do ulic města vydali podruhé. Poprvé se sešli v hojnějším počtu na začátku léta a poslední projížďku jim město dopřálo právě v rámci Evropského týdne mobility, který má oslavit pohyb ve všech jeho podobách.

Trasa byla i tentokrát stejná. Všichni zúčastnění dostali před startem reflexní prvky a samotný start poté proběhl u Univerzitního náměstí, ze kterého se bruslaři vydali po hlavních komunikacích v doprovodu policistů i městských strážníků, kteří dohlíželi na bezpečnost.

Bruslilo se po ulici Rudé Armády, Havířské, Třídě Osvobození, U Bažantnice, Na Vyhlídce a zpět opět po Havířské, Třídě Osvobození, Třídě 17. listopadu a cíl byl na Univerzitním náměstí. Drtivá většina bruslařů si celé kolečko ještě jednou zopakovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám