Hlavní obsah

Benefičním adventním koncertem vyvrcholí projekt Rok seniora

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherskohradišťská nemocnice pořádá spolu s hudebním spolkem Umíme Hrát benefiční adventní koncert. Jde o vyvrcholení celoročního projektu nemocnice Rok seniora. Koncert se uskuteční v sobotu 20. prosince v 17 hodin v kostele sv. Františka Xaverského v Uherském Hradišti, vstupné na akci je dobrovolné.

Foto: archiv Umíme Hrát
Článek

Na koncertě zahraje Slovácký komorní orchestr v čele s koncertním mistrem Jiřím Pospíchalem a s hostem, sopranistkou Pavlou Vykopalovou. Na violoncello zahrají také žáci ZUŠ Lukáš Žufánek a Václav Adamec.

Benefiční adventní koncert je poslední akcí v celoročním projektu Uherskohradišťské nemocnice Rok seniora. Během roku 2014 se uskutečnila řada benefičních akcí, jejichž výtěžek byl věnován oddělením, na kterých jsou nejčastěji hospitalizovaní senioři.

„V předvánočním shonu chceme lidi trochu zpomalit, zastavit, a pozvat je, aby si udělali čas na hezký adventní podvečer a zároveň přispěli na dobrou věc,” uvedl ředitel Uherskohradišťské nemocnice MUDr. Petr Sládek.

Reklama

Výběr článků

Načítám