Hlavní obsah

Benefice na Martinském mlýně podpoří dětské a novorozenecké oddělení prachatické nemocnice

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pěvecké legendy jako Yvetta Simonová, Marcela Laiferová nebo Helena Vondráčková vystoupí na koncertu Kdo má rád, který proběhne v sobotu 11. června na Martinském mlýně v Hrádku u Pěčína u Trhových Svinů. Výtěžek z koncertu půjde na dětské a novorozenecké oddělení prachatické nemocnice.

Foto: Ilona Pavlátová

Hlavní hvězdou Benefičního koncertu na Martinském mlýně bude Helena Vondráčková.

Článek

"Letos je to jasné - do společenské místnosti oddělení se pořídí stolky, židličky, hračky a celá tato místnost se nechá vymalovat dětskými motivy," upřesňuje zpěvák a muzikálový herec Martin France, jehož agentura benefici pořádá.

Zábavný program respektive Dětský den začíná v areálu Martinského mlýna už v 11 hodin dopoledne, kdy je pro děti a jejich doprovod připraveno plno atrakcí včetně pohádkového lesa včetně vodníka a čarodějnice. Chybět nebudou ani další pohádkové postavičky a nejedno překvapení.

V rámci podvečerního benefičního koncertu Kdo má rád, jehož začátek je stanoven na 18 hodin, vystoupí nejen zmíněné zpěvačky Yvetta Simonová, slovenská pop legenda Marcela Laiferová či hlavní hvězda Helena Vondráčková, ale rovněž  Martin France, Petra Černocká s Jiřím Pracným, Josef Laufer, Milan Drobný, Jiří Zonga, Sámer Issa a Michaela Dolinová. Moderátorkami akce budou Markéta Mayerová a Michaela Marková.

Šestý ročník Dětského dne a benefičního koncertu Kdo má rád na Martinském mlýně proběhne pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Jiřího Zimoly, první náměstkyně Ivany Stráské, náměstka hejtmana Jihočeského kraje Jaromíry Slívy, starosty města Prachatice Martina Malého a starosty města Trhové Sviny Pavla Randy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám