Hlavní obsah

Běh na Výhon bude už v sobotu

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 30. června se bude v Židlochovicích konat Běh na Výhon (354 m n. m.), kopec nad městem. Na organizované a trénované sportovce, rozdělené do kategorií podle věku a výkonnosti, čeká trasa 5 600 metrů a 280 metrů převýšení. Pro netrénované amatéry je připraven běh na 1 800 metrů s převýšením 170 metrů.

Foto: Jiří Smutný

Místo prezentace, startu a cíle (radnice vpravo)

Článek

Prezentace běžců bude zahájena v 8.30 hodin jako obvykle u budovy staré radnice v Židlochovicích, Masarykova 100. Tam se každý zaregistruje a obdrží startovní číslo.

Zvlášť poběží juniorky, junioři, ženy A, ženy B až ženy D a muži A, muži B až muži E, pokud se jich přihlásí stejně jako vloni. Lidový běh pro neregistrované se dělí na ženy, muže a rodiny. U rodin musejí být závodníci nejméně ze dvou generací.

Start amatérů je v 10.00 hodin, start organizovaných závodníků o půl hodiny později. K dobré náladě bude v prostoru startu a cíle vyhrávat country kapela. Vyhlášení výsledků je naplánováno na 12.30 hodin.

Hlavní závod je součástí třiatřicátého ročníku Českého poháru v běhu do vrchu. Závodníci, kteří se umístí na prvních třech místech bez ohledu na kategorii, obdrží unikátní medaili z ateliéru Jany Peškové.

Reklama

Výběr článků

Načítám