Hlavní obsah

Bazar kocoura Maxe pomůže nemocným a opuštěným kočkám

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V bývalé restauraci Secese na Hlavním nádraží v Brně se od neděle 23. dubna do úterý 25. dubna koná Bazar kocoura Maxe. Bazar začíná každý den v 10.00 hodin a končí ve 20.00 hodin.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Prodejní bazar věcí nových i použitých se koná ve prospěch spolku Brněnský Max, který pečuje o nemocné a opuštěné kočky. Darování věcí do bazaru a jejich předání lze domluvit předem přes e-mail brnenskymax.seznam.cz nebo aukcemax@seznam.cz, případně je lze přinést přímo na místo konání.

Spolek Brněnský Max - domov pro kočky vznikl oficiálně v roce 2008, funguje ale déle. Nevyužívá žádný grant, není financován obcí, nemá žádné zaměstnance, členy spolku za jejich práci nikdo neplatí. Všichni mají své občanské povolání a jejich činnost ve spolku je založena na dobrovolné práci.

Bazar kocoura Maxe se koná již několik let a je to jeden z mála finančních zdrojů, který činnost spolku umožňuje, neboť náklady na provoz útulku jsou značné.

Reklama

Výběr článků

Načítám