Hlavní obsah

Baťovský obchodní dům s novými službami

Novinky, Martina Žáčková
Aktualizováno

Baťovský Obchodní dům v centru Zlína má další novinky. Vedle obchodů a několika gastronomických podniků mohou návštěvníci nově využít také centrum masáží a fyzioterapeutickou ordinaci. V dohledné době začnou práce na výstavbě hotelu.

Foto: archiv Obchodního domu
Článek

Novinky tak navazují na filozofii Obchodního domu Zlín, který se po rekonstrukci postupně mění v místo, kde se dají nejen nakupovat potraviny a další "běžný" sortiment, ale kde je také možné dobře pojíst nebo se věnovat aktivitám v duchu moderního životního stylu. Centrum masáží a fyzioterapie nabízí nejen relaxaci, ale i odborné služby, kterých je ve Zlíně stále nedostatek - léčebnou rehabilitaci pohybového ústrojí, poúrazových stavů či kloubních onemocnění, fyzioterapii, elektroléčbu, magnetoterapii či aplikaci kineziologických tejpů.

Od znovuotevření Obchodního domu Zlín po rekonstrukci již uplynul více než rok. Za tu dobu se známá zlínská baťovská dominanta s historií sahající do roku 1931 stala místem, které si Zlíňané opět zvykli navštěvovat a využívat jeho gastronomické podniky i další provozovny a obchody.

V obchodní pasáži, která zaujímá první a druhé podlaží, jsou v současné době již obsazeny všechny prodejní jednotky s výjimkou dvou prostor a probíhají jednání o jejich využití s potenciálními zájemci. Třetí až šesté podlaží Obchodního domu má v pronájmu zlínská společnost HP TRONIC, která sem loni přestěhovala sídlo firmy. S Obchodním domem má další záměry. Tím nejaktuálnějším je výstavba hotelu v osmém a devátém podlaží.

„V současné době jsou již prostory pro hotel stavebně připraveny, brzy začnou úpravy interiérů. Hotel bychom rádi dokončili a otevřeli do konce roku,“ uvedl generální ředitel společnosti Daniel Večeřa.

Ještě letos by také měla být dokončena část nejvyššího, desátého podlaží, kde vznikne multifunkční sál s možností pronájmů pro firemní akce, uzavřené společnosti, svatby či oslavy. Plánuje se zde také pořádání výstav a dalších doprovodných akcí.

Reklama

Výběr článků

Načítám