Hlavní obsah

Badmintonisté Baníku Most úspěšní v Hradci Králové

Novinky, Martin Kučera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Badmintonisté Baníku Most byli úspěšní na celostátních turnajích Grand Prix „A“, které proběhly v Hradci Králové.

Foto: BK TJ Baník Most

Kristina Kozempelová – Gran Prix „A“ v Hradci Králové

Článek

Ve věkové kategorii U15, pořádané 8. a 9. února, své první vítězství na této úrovni vybojoval Daniel Ickert, který spolu s Janem Ptáčkem (Sokol Klimkovice) ovládl čtyřhru. V třísetovém finálovém dramatu porazili i účastníky mistrovství Evropy Václava Simona (Deltacar Benátky n.J.) a Adama Srnce (SK Hamr).

Ve dvouhře se vítězní debloví spoluhráči utkali ve čtvrtfinále. Spokojenější byl Jan Ptáček, který mosteckého Ickerta vyřadil a následně vyhrál i celý turnaj.

Dvě stříbra pak z hradecké Grand Prix „A“ věkové kategorie U17 o týden později přivezla Kristina Kozempelová. V semifinále dvouhry si připsala cenné vítězství nad Eliškou Bílkovou (SK Hamr) 21:19, 13:21 a 21:18. Ve finále pak podlehla nasazené jedničce Petře Maixnerové (Rychnov nad Kněžnou) 8:21 a 8:21.

V mixu nastoupila Kristina Kozempelová s Janem Rázlem (BK TU Liberec) a nad jejich síly byl až ve finále pár Martina Ševčíková (FspS Mas.Univerzita) – Matěj Rzeplinski (Slavoj Český Těšín).

Další z hráčů mosteckého Baníku, Filip Langmajer, byl úspěšný při regionálním turnaji Grand Prix „C“ U13 v Aši. Ve semifinále i finále zvládl třísetové bitvy a v turnaji zvítězil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám