Hlavní obsah

Anketa dobrovolní hasiči roku: Podpořte Košťany a Háj u Duchcova

Novinky, Jan Šaršoun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anketa dobrovolní hasiči roku probíhá letos již pátým rokem. Je rozdělena na dvě kategorie. Pomoci můžete hlasováním dvěma zástupcům z Teplicka. Hlasující mohou vyhrát zájezd do Chorvatska pro dvě osoby.

Foto: Jan Šaršoun

ilustrační foto

Článek

První kategorií je nejlepší jednotka sboru dobrovolných hasičů obce, druhou nejlepší sbor dobrovolných hasičů obce. Dále jsou obě kategorie rozděleny podle oblastí, a to na: jih Moravy (Jihomoravský kraj a kraj Vysočina), sever Moravy (Olomoucký, Zlínský a Moravskoslezský kraj), východ Čech (Liberecký, Královéhradecký a Pardubický kraj), střed – sever Čech (Ústecký, Středočeský kraj a Praha) a jih – západ Čech (Karlovarský, Plzeňský a Jihočeský kraj).

V každé oblasti odborná porota nominovala pět finalistů pro obě kategorie. V kategorii o nejlepší jednotku byla jako jediná z Ústeckého kraje vybrána jednotka sboru dobrovolných hasičů Košťany (okres Teplice) a v kategorii o nejlepší sbor dobrovolných hasičů Háj u Duchcova.

Vše je teď v rukou veřejnosti. Každý může hlasovat jak prostřednictvím SMS zprávy, tak na webových stránkách. Hlasování bude ukončeno 4. listopadu ve 12:00 hodin.

Hlasovat pro jednotku SDH Košťany můžete odesláním SMS zprávy ve tvaru: HASICI(mezera)JSSC1 na tel. číslo 900 77 06 a na www.adhr.cz/hlasovani-jednotky/

Pro SDH Háj u Duchcova odešlete SMS ve tvaru: HASICI(mezera)SSSC2 na tel. Číslo 900 77 06 a na www.adhr.cz/hlasovani-sbory/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám