Hlavní obsah

Vánoce u Věry Martinové: cukroví peče manžel

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Věra Martinová na vánoční přípravy vůbec nemyslí. Čekají ji koncerty, a proto nechává vše na své rodině. Novinkám prozradila, že cukroví za ni peče její manžel.

Věra Martinová ctí kouzlo VánocVideo: Novinky

 
Článek

„Čeká mě hodně koncertů a poslední mám krátce před Vánocemi, tak jen doufám, že za mě někdo napeče a uklidí. A já už budu mít jenom klid,” řekla Novinkám Věra Martinová.

„Máme klasiku - cukroví, kapra, salát. Hlavně se snažím, aby to bylo v pohodě a bez stresu. Nevnímat ty agresivní reklamy, které na nás už od října útočí. Nemám to ráda, kouzlo Vánoc se pak  trošku vytrácí,” říká.

„Můj manžel peče úžasně vánoční cukroví, dělá nejlepší vanilkové rohlíčky na světě. První rok k tomu byl donucen, protože by mu bylo líto, že by cukroví neměl. Pak v tom našel zalíbení a teď peče moc rád,” dodala Martinová, která sama cukroví vůbec nejí.

„Nemůžu si to dovolit. Musím se hlídat, abych nebyla kulička. Nepřispívá to zdraví ani psychice. Já bych se docela nesnášela, kdybych byla tuleň,” dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Marie Rottrová si užívá rodinné Vánoce

Zpěvačka Marie Rottrová miluje, když je na Vánoce celá rodina spolu. Na Štědrý večer se jich u stolu sejde dvanáct. A přípravu večeře mají ženy v rodině...

Výběr článků

Načítám