Hlavní obsah

Těhotná Kateřina Mátlová bude trávit Vánoce se sestrami, letos poprvé bez tatínka

Novinky, Saša Šeflová

Vánoce s celou rodinou preferuje zpěvačka Kateřina Mátlová, která používá umělecké jméno Kate Matl. Má pět sester a u stromku se jich včetně partnerů a dětí schází okolo dvaceti a dárky má každý pro každého. Její partner, s nímž čeká svoje první miminko, se s tím prý smířil.

Jak bude zpěvačka Kateřina Mátlová trávit VánoceVideo: Novinky

 
Článek

Kateřina bude u stromku už s pořádným bříškem. Termín porodu má na konci ledna. Sama s partnerem ale být nechce a radši pojedou do domu její maminky, kde se schází celá rodina.

„Michal už se s tím srovnal. Chodili jsme spolu teprve dva měsíce, když u nás první Vánoce absolvoval. A tyhle budou už třetí,“ vysvětlila.

„Mám ráda, když se sejdeme celá rodina, se sestrami a jejich dětmi. Zpíváme koledy u klavíru, rozdávání dárků trvá přes hodinu, protože je nás opravdu hodně. Smutné bude jen to, že nás nebude doprovázet tatínek, který nás letos navždy opustil, tak asi budeme losovat, kdo bude na klavír hrát. Ale určitě nás tatínek bude odněkud seshora sledovat,“ věří.

„Rozdělujeme si i povinnosti. Každá z nás něco upeče nebo uvaří, takže je to i pro všechny jednodušší. A navzájem si to chválíme. Loni jsme dokonce ani jedné ze sester nechtěly říct, že se jí nepovedl kapr. Až maminka se prořekla, že je ta ryba nějaká hořká,“ smála se zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám