Hlavní obsah

Před Vánocemi oživnou pohádky. Microsoft pak vezme hráče do Jurského parku

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bez nadsázky vánoční nadílku si pro majitele televizních konzolí Xbox připravila společnost Microsoft. Před Vánocemi totiž vsadila na videohry s pohádkovou tematikou, které mohou lidé získat zadarmo v rámci předplatného Games with Gold. V nabídce nicméně nechybí ani akčnější tituly, například výlet do Jurského parku.

Prosincová nabídka her v rámci Games with GoldVideo: archív tvůrců

 
Článek

Americký počítačový gigant nabízí stejně jako každý měsíc i v prosinci ke stažení celkem čtyři tituly. Dva jsou určeny pro Xbox 360 a dva pro Xbox One X, díky zpětné kompatibilitě si nicméně všechny čtyři hry bude možné zahrát na Xboxu One X.

Konkrétně je k dispozici titul Insane Robots. Tato karetní hra, kde hlavní slovo mají kreslení roboti, přináší napínavé duely, které si budou moci hráči užít v náhodně generovaných arénách. Dva hráči si to přitom mohou rozdat i na jedné televizní konzoli.

Majitelé PlayStationu si v prosinci užijí titány i motorky

Hry a herní systémy
Foto: archív tvůrců

Insane Robots

Dalším kresleným titulem s pohádkovou tematikou je Toy Story 3. Jak již samotný název napovídá, jde o hru inspirovanou třetím pokračováním stejnojmenného filmu od Disney Pixar.

Hlavním hrdinou je kluk Andy, který nám však trochu povyrostl a chystá se odjet na vysokou školu. Buzz, Woody a další oblíbené hračky se bojí o svou budoucnost. Samotná hra je složena z desítek pestrých misí, které musí hlavní hrdinové splnit.

Jednotlivé mise se nacházejí v otevřeném světě a je jen na hráči samotném, jaké pořadí úkolů si zvolí. Odměnou za splnění jednotlivých misí jsou různé bonusy jako například získávaní nových hraček, zlata, různých možností úpravy hraček, jako je oblečení, ale i různé účesy a podobné vychytávky.

Foto: archív tvůrců

Toy Story 3

Dinosauři a krvelačná monstra

Zajímavě rozhodně vypadá také titul Jurassic World Evolution. Převezměte řízení na legendárních ostrovech souostroví Muertes a přiveďte div, majestátnost a nebezpečí života dinosaurů k životu. Vystavte park plný výzkumných zařízení a výběhů dinosaurů různých druhů, tak jak jej znáte z filmové předlohy.

Můžete dokonce vyvinout i zcela nové druhy dinosaurů, kteří budou vynikat jedinečným chováním či rysy, a následně tak profitovat a získané prostředky věnovat na výzkum ztracené dinosauří DNA.

Foto: archív tvůrců

Jurassic World Evolution

Poslední hrou z prosincové nabídky je Castlevania Lord of Shadows 2. Gabriel Belmont, dnes známý jako Dracula, opět létá světem plným monster a stínů. Ozbrojený bičem, drápy a čepelí, Dracula dokáže seslat chaos a destrukci všude, kam si usmyslí. Naplněný touhou po odplatě se nezastaví před ničím, ani kdyby to měl být poslední ze všech dní.

Tentokrát to však nebude tak jednoduché – známý Belmont klan, jakož i jeho vlastní syn Alucard, touží po jeho zničení. Proto Dracula, oslabený a prahnoucí po osvobození ze své nesmrtelné kletby, musí opět získat své ztracené síly - a jen jeho hrad drží klíč k nim.

Foto: archív tvůrců

Jurassic World Evolution

Dostupnost her
Insane Robots – od 1. prosince do 31. prosince
Jurassic World Evolution – od 16. prosince do 15. ledna
Toy Story 3 – od 1. do 15. prosince
Castlevania: Lords of Shadow – od 16. do 31. prosince

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám