Hlavní obsah

Muzikálový pár Jan a Marie Křížovi stráví první Vánoce ve čtyřech v novém domě

Novinky, Saša Šeflová

Muzikálový pár Jan a Marie Křížovi stráví první Vánoce ve čtyřech. K synovi Filipovi Janovi přibyla sestřička Anna Marie. Navíc budou poprvé ve svém novém domě, který si nechali postavit kousek za Prahou, takže ho plánují pořádně vyzdobit.

Jak stráví Vánoce Jan a Marie Křížovi Video: Novinky

 
Článek

Křížovi věří, že Vánoce bude možné strávit s celou rodinou. „Na každé svátky zveme moje rodiče a Maruščinu maminku. Děláme velkou rodinnou sešlost a tady na baráku to bude určitě ještě lepší,” vysvětlil Honza.

Těší se i na to, jak dům slavnostně vyzdobí. „Maruška si potrpí na světýlka, takže jsme s tím počítali už při stavbě a nechali si udělat speciální zásuvku venku na baráku, která se dá dálkově ovládat,” prozradil zpěvák.

„Já miluju, když barák svítí, je vidět krásný stromeček. Ale také všeho s mírou, takže zase nečekejte, že tady budeme mít třeba i svítícího soba jako v Sám doma,” smála se Marie. „Jen doufám, že bude kde koupit vánoční stromek,” doplnil Honza.

Pokud jde o dárky, už vzhledem k situaci, kdy jsou oba bez práce a navíc se vydali z peněz při stavbě domu, plánují letos skromně.

„Určitě to nebudeme přehánět, hlavní je, že budeme spolu. A jeden dárek pro všechny je jistý, protože jsem natočil vánoční desku, na které jsem pracoval už od března,” uzavřel Jan Kříž.

Reklama

Související články

Velké vánoční trhy v Praze letos nebudou

Oslavy Vánoc v Praze budou letos z důvodu pandemie v omezené podobě, budou chybět tradiční velké trhy a doprovodné akce. V pondělí to řekl radní Jan Chabr (TOP...

Výběr článků

Načítám