Hlavní obsah

Jirka Mádl a silvestrovská show. Nova zveřejnila vánoční program

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohádky, vánoční díl Ulice, filmy Láska nebeská, Piráti z Karibiku a Deníček moderního fotra s Jiřím Mádlem. To jsou hity vánočního programu Novy.

Foto: Vojtěch Resler

Rodiče hrají ve filmu Tereza Voříšková a Jiří Mádl.

Článek

„Letošní Vánoce na Nově stavíme především na tradičních českých i zahraničních pohádkách, filmech a seriálech pro celou rodinu,“ sdělila ředitelka programu TV Nova Silvia Majeská.

„V letošním roce jsme se rozrostli nejen o dva sportovní kanály, ale i o novou stanici Nova Lady a výrazně také rozšiřujeme nabídku na Voyo. Věříme tedy, že z naší letošní vánoční nadílky si vybere skutečně každý.“

Jaké pohádky budou v televizi na Štědrý den

Vánoce

Na Štědrý den chystají vánoční díl seriálu Ulice, kde zazní nová píseň Pavla Callty, který se tak zároveň se svou epizodní rolí barmana v Ulici rozloučí.

„Poslední roky se Ulice vysílala jen do konce předvánočního týdne, takže jsme se vždy snažili do posledních dílů propašovat co nejvíc vánoční atmosféry,“ vysvětluje kreativní producentka Ulice Silvia Klasová.

Foto: archiv umělce

Pavel Callta

„Ale ‚hrát Vánoce‘ týden předem bylo těžké, pořád jsme museli vymýšlet, proč někdo slaví Štědrý den předčasně. Skutečné Vánoce v Ulici chyběly i nám tvůrcům. Proto jsme rádi přijali výzvu napsat vánoční díl.“

Chystá se speciál Televizních novin a také show Silvestr 2021 – Utrženi ze řetězu!, kterou ostřílení moderátoři Aleš Háma a Ondřej Sokol připravili na poslední večer v roce.

10 nejlepších vánočních filmů pro pravou sváteční atmosféru

Vánoce

Placená služba Voyo uvede 16. prosince šestidílný komediální seriál Vegani a jelita, který je scenáristickým debutem herce Michala Isteníka, film Deníček moderního fotra s Jiřím Mádlem a Terezou Rambou a seriál Veliká o ruské panovnici Kateřině Veliké.

Reklama

Výběr článků

Načítám