Hlavní obsah

Iveta Bartošová stráví svátky poprvé po boku svého přítele

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Iveta Bartošová má za sebou pár rušných měsíců, kdy vystupovala v reality show, která ji měla vynést zpět na vrchol. Nyní se proto už těší na to, až si odpočine v závěru roku v kruhu svých blízkých. „Hlavní je, že budeme pohromadě s přítelem a synem,“ řekla Novinkám Iveta.

Foto: Profimedia.cz

Iveta Bartošová

Článek

„Budeme se snažit, abychom Vánoce prožili v klidu, míru a radosti. Nechystáme se ani nikam na cesty. Budeme je trávit doma. Nebudeme vymýšlet žádné speciality, půjde o českou klasiku. Večeře, takže ryba a salát, stromeček, dárky a cukroví. Hlavní je, že budeme spolu,“ těší se zpěvačka, která se chystá cukroví péct až na poslední chvíli.

„Donedávna jsem měla moc práce, proto jsem cukroví ještě nestihla, ale nyní mám volněji, takže se do toho pustím. Ale syn Artur už pekl a musím říct, že mu to jde skvěle. Cukroví nebude moc, protože ho prakticky bude jíst jen můj partner. Artur ani já sladké moc nemusíme, protože si chceme udržet linii,“ vysvětluje Bartošová.

Foto: Profimedia.cz

Mužem číslo jedna je pro Ivetu už rok Josef Rychtář. Věří, že s ním bude konečně šťastná.

Letošní vánoční svátky pro ni budou nové v tom, že je poprvé stráví s partnerem Josefem Rychtářem. „Loni pracoval a byl u své ženy, takže jsme si je o den posunuli. Proto pro nás bude letošní Štědrý večer premiérou,“ nemůže se dočkat čtyřiadvacátého prosince interpretka mnoha již téměř zlidovělých písniček.

Bartošová dokonce už stihla nakoupit dárky, sama by navíc dokázala obdarovat své blízké vlastnoručním výrobkem, neboť ráda maluje a v poslední době se k této své zálibě vrací. A co by si pro sebe a své nejbližší přála do Nového roku?

„Jediné moje přání je zpívat, milovat a žít poklidný život, kam patří třeba i vaření a uklízení,“ dodala Iveta Bartošová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám