Hlavní obsah

Děti mohou psát Ježíškovi na Boží Dar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děti se nedočkavě těší na Vánoce a Ježíškovi píší svá přání do dopisů. Někdy je nechávají za oknem, kde si je podle tradice Ježíšek osobně vyzvedne. Děti ale mají také jinou možnost, jak sdělit, po čem touží. Letos totiž bude již po dvacáté na krušnohorském Božím Daru otevřena Ježíškova pošta.

Dětská vánoční anketa: Napsali jste už Ježíškovi?Video: Novinky

 
Článek

Ježíškova pošta funguje v nejvýše položeném městě ve střední Evropě od roku 1994. Není ohraničena jen adventním obdobím, ale do Ježíškovy speciální poštovní schránky může každý dětský i dospělý návštěvník svá přání vkládat během celého roku.

Ti, kteří se na Boží Dar nedostanou osobně, mohou svá přáníčka zasílat právě na zmíněnou poštu. V prosinci pak Ježíšek přání rozešle adresátům. Spolu se speciálním vánočním razítkem, které je každý rok jiné. Vánoční razítkování bude probíhat od prvního prosincového dne až do 23. 12. 2014.

Foto: Infocentrum Boží Dar

Letošní razítko Ježíškovy pošty

O tom, že o Ježíškovu poštu je velký zájem, svědčí údaje z loňského roku. Jak Novinkám sdělila Iva Králová z Pošta Partner Boží Dar, loni bylo orazítkováno 76 101 ks zásilek o celkové váze 345 kg.

Adresa Ježíškovy pošty:

Adresa Ježíškovy pošty: Vánoční Pošta

Adresa Ježíškovy pošty: Vánoční Pošta Boží Dar 1

362 62 Boží Dar

Reklama

Související témata:

Související články

Jak rozzářit oči dětem z dětských domovů

Není nic krásnějšího, než rozzářené dětské oči u vánočního stromečku. Není nic příjemnějšího, než pocit, že jsme někomu udělali radost. To všechno se může...

Výběr článků

Načítám