Hlavní obsah

Čeští operátoři lákají zákazníky na vánoční slevy a dárky

Novinky, Miloslav Fišer

Stejně jako každý rok rozjeli tři největší tuzemští operátoři svoje vánoční akce, ve kterých nadělují dárky místo Ježíška. Nejen za podpis smlouvy je možné získat jednorázové slevy i hodnotné dárky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Největší tuzemský operátor Telefónica O2 si pro zákazníky předplacenek připravil nekonečné hovory. Libovolně dlouhý hovor v síti O2 (platí pro mobilní i pevné linky) vyjde volajícího na 15 korun. Jedinou podmínkou je, že nesmí být uskutečněn ve špičce – tedy ve všední dny od 7 do 19 hodin.

I v tuto dobu ale mohou klienti O2 výrazně ušetřit. V rámci vánoční kampaně si totiž mohou vybrat tři čísla, na která je minuta hovoru vyjde pouze na 50 haléřů. Akce se vztahuje na tři oblíbená čísla 24 hodin denně po dobu čtyř týdnů.

Noví zákazníci, kteří si pořídí některý z paušálních tarifů od O2, získají na jeden rok 20procentní slevu. To znamená, že nejvyšší tarif Neon XXL je vyjde na 3120 Kč místo původních 3900 korun. Za základní Neon M pak lidé místo 450 Kč zaplatí 360 korun.

Ušetřit mohou u O2 také lidé, kteří si plánují pod stromeček koupit nový mobil. Akce se vztahuje na přístroje od Nokie. Například model N8 je možné pořídit už za necelých osm tisíc korun, nebo Nokii 5230 za 2995 Kč.

Noví zákazníci dostanou pět týdnů mobilního internetu zadarmo. Zároveň na tři měsíce získají vyšší datový tarif za cenu nižšího. To znamená, že za 200 Kč budou moci využívat 2Mb/s internet s datovým omezením 2 GB. Podle starého ceníku by přitom omezení bylo pouhých 500 MB.

T-Mobile naděluje netbooky a televizory

T-Mobile si připravil akce pro firmy, tarifní zákazníky i klienty, kteří používají předplacenou SIM kartu. Při uzavření nové smlouvy, nebo prodloužení stávající, dostane zákazník jeden ze tří dárků - digitální fotorámeček, netbook, nebo LCD televizor s HD rozlišením. Výběr konkrétního dárku záleží na typu a počtu služeb, které si ve smlouvě zvolí. Akce se vztahuje na firemní klientelu i jednotlivce.

Pro Twist zákazníky operátor připravil zvýhodněné služby během adventních víkendů, pokud si až do Vánoc dobijí kredit alespoň 400 Kč. Postupně mohou získat volání, nebo odesílání SMS nebo MMS zpráv do vlastní sítě zdarma.

Růžový operátor myslí i na seniory. Ke každému zakoupenému telefonu Emporia získá zákazník turistické hůlky zdarma. K vybraným tarifům pak cenové zvýhodnění 20 procent.

Na své si přijdou i náruživí hráči, kteří mohou k herní konzoli Xbox 360 získat tři měsíce zlatého členství na Xbox Live bez poplatku a DSL internet za zvýhodněnou cenu, přičemž první tři měsíce mají úplně zadarmo.

Vodafone láká na tisícové slevy

Nejmladší z operátorů Vodafone nabízí firemním zákazníkům i jednotlivcům v rámci vánoční kampaně slevy na chytré telefony s dotykovým displejem ve výši až 2000 korun. Potřeba je k tomu jen aktivovat Internet v mobilu naplno.

Uživatelé předplacených karet získají po dobití kreditu na jeden týden neomezené volání nebo SMS v síti Vodafonu. Akce platí při každém dobití, konkrétní odměna záleží na výši dobití předplacenky.

Pro vlastní zákazníky i pro klienty konkurenčních operátorů si Vodafone připravil 500 volných SMS nebo MMS zpráv, které mohou odesílat ze serveru Vodafone park. SMSky do sítě Vodafone jsou přitom bezplatné a do limitu se nepočítají.

Reklama

Výběr článků

Načítám