Hlavní obsah

Britský prodejce hraček vzkazuje: Napište Santa Clausovi na internet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

V Česku děti dávají za okna dopisy plné vánočních přání Ježíškovi, v Anglii pak Santa Clausovi. Letos však mohou zažít změnu, které snad naše děti zůstanou ušetřeny. Společnost Argos, jež je největším prodejcem hraček ve Velké Británii, chystá pro děti "kouzelné" internetové stránky.

Článek

Společnost Argos připravuje internetové stránky s názvem Christmas Wish List. Děti si tak budou moci o dárky Ježíškovi říci jednoduše přes internet. Stačí, když si projdou on-line katalog hraček a kliknou na položku, po které jejich srdce zatouží.

Nejdříve je však zapotřebí, aby se na stránkách zaregistrovali rodiče. Následně si mohou jejich děti začít vybírat z tisíců hraček. Zvolit mohou až třicet položek a odeslat tento seznam Santa Klausovi.

Seznam vybraných hraček bude ve skutečnosti odeslán prostřednictvím uvedeného e-mailu rodičům, kteří ho mohou před odesláním upravit, přeposlat příbuzným, anebo rovnou potvrdit nákup zboží.

Reklama

Související témata:

Související články

Malé Vánoce s Deep Purple

Pražské koncerty skupiny Deep Purple, zásadního pilíře hard-rocku, jsou něco jako Vánoce. Přicházejí pravidelně, kdysi jste se na ně těšili víc a vždy splní...

Výběr článků

Načítám