Hlavní obsah

Na balení dárků je potřeba dostatek času. Máme pro vás pár kreativních tipů

– Praha
Novinky, Kristýna Léblová

Přestože jsou Češi velmi šikovný a kreativní národ, co se balení dárků týká, jsou občas i podle obalové designérky Radky Křivánkové líní. Vzhledem k tomu, že Vánoce jsou za rohem a většina z nás už nakupuje dárky, připravili jsme společně s odbornicí pár rad, jak velmi jednoduše a stylově zabalit i poměrně neforemné dárky.

Na balení dárků je potřeba dostatek času. Máme pro vás pár kreativních tipůVideo: Novinky

 
Článek

Hodně lidí nechává vše na poslední chvíli, což podle Radky Křivánkové není dobrý nápad. „Je potřeba začít včas, když někdo balí dárky 23. prosince večer, tak je z toho akorát unavený,“ říká obalová designérka, která zároveň tvrdí, že vánoční trendy nedodržuje.

„Měli bychom se odrazit od toho, komu dárek dáváme a co má daný člověk rád. Když se někomu líbí třpytivé věci, tak je zabalit do třpytivého papíru,“ radí a dodává, že v dnešní době se zákazníci nejvíce přiklánějí k přírodnímu a eko stylu.

Balení kosmetiky

Častým dárkem pro ženy bývá kosmetika. Krémy, šampóny, parfémy... to vše ukryté v lahvičkách nebo dózičkách nejrůznějších tvarů, se kterými si lidé často nevědí rady. Podívejte se na video, jak šikovně a efektivně zabalit několik lahviček dohromady.

Balení kosmetikyVideo: Novinky

Kulaté tvary

„Lidé se mě dost často ptají, jak zabalit kulatý tvar, nevědí si s tím rady. Není to těžké. Veškeré nedostatky se pak dají zakrýt nějakou pěknou mašlí,“ vysvětluje odbornice. Jak takový dárek zabalit a vystřihnout k tomu zajímavou mašli, se podívejte na videu.

Dárek - kulatý tvarVideo: Novinky

Nestandardní tvary

Muži a sport jdou jednoznačně k sobě, sportovní potřeby ovšem často mívají velmi nestandardní tvary. Ale i taková raketa na tenis se dá zajímavě zabalit tak, že obdarovaný nemá šanci poznat, že jde o sportovní náčiní.

Dárek - Sportovní potřebaVideo: Novinky

Měkké dárky

Bez ponožek a jiného oblečení by to snad ani nebyly Vánoce. Když dáváte klasické měkké dárky, můžete si pohrát s balením tak, že příjemci bude líto zmiňované ponožky vybalit.

Dárek - měkký dárekVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám