Hlavní obsah

Nejčastější omyly vánočních večírků

Ne každý člověk vánoční večírek přežije s grácií a tzv. čistým štítem. Alkohol a uvolněná nálada dost často svádějí k upřímnosti a k celé řadě další faux pas. S ránem tak přichází nejen silná kocovina fyzická, ale také psychická.

Foto: Profimedia.cz

Alkohol na večírku může být důvodem nepříjemných situací.

Článek

Nejhorším nápadem bývá, když se opilý podřízený rozhodne svým šéfům začít říkat tzv. pravdu, tedy to, co si o nich opravdu myslí. Druhým nejčastějším omylem vánočních večírků je sex s kolegy. A je velmi běžný. Někdy se ho dopustí čtyři z deseti pracujících.

Vyplývá to z průzkumu britské společnosti Ann Summers prodávající erotické pomůcky. Nejčastěji přitom sex s kolegou proběhne na parkovišti v autě (celá čtvrtina), následují zasedací místnost (pětina) a sklad (osmnáct procent), šéfova kancelář (šestnáct procent) a pracovní stůl (patnáct procent).

Z průzkumu také vyplývá, že nejvíce se do sexu pouštějí lidé pracující v IT a starší a výše postavení zaměstnanci. Mezi služebně nejstaršími zaměstnanci sex na večírku mělo pětašedesát procent, mezi mladými a nově přijatými jen šestadvacet procent.

Nejčastější obory/oddělení, které provozují sex na pracovišti:
1. IT (76 %)
2. Právní (74 %)
3. HR (personalistika – 72 %)
4. Dopravní a logistika (72 %)
5. Finanční (71 %)
6. Média a marketing (68 %)
7. Obchodní (67 %)
8. Podniková administrativa (57 %)
9. Zdravotnictví (52 %)
10. Vzdělávání (45 %)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám