Hlavní obsah

Největší úlet i zábava letošních Vánoc? Stromky, ze kterých sněží polystyren

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná jste si mysleli, že nás po umělohmotných kuželech alias vánočních stromcích z tržnic nemůže už čekat nic kýčovitějšího. Pak jste se ale pletli. Letos totiž výrobci přišli s fascinujícím nápadem stromků, ze kterých jako z fontány sněží kuličky polystyrenu.

Foto: Novinky

Ze stromku sněží záplava polystyrenových kuliček.

Článek

Zdobené umělohmotné stromky získávají nový rozměr. V řadě obchodních center jsou letos k vidění stromky doslova sněžící polystyren.

Ten z nich padá buď fontánou na vrchu stromku, nebo decentněji a nenápadněji otvorem pod vánoční hvězdou.

Foto: Novinky

Obchod hračky HM Studio zkouší zákazníky oslovit zasněženými sněhuláky.

Lehoučké polystyrenové kuličky jsou vháněny do kmene stromku pomocí kompresoru a vytvářejí tak iluzi hustého sněžení. Padání sněhu je zpravidla stupňovitě regulovatelné.

Dekoracemi výrobci nešetří

Tato vánoční dekorace často také disponuje až dvacítkou melodií a mnohdy nechybí ani světelné dekorace ve formě LED řetězu a ozdoby na deštníku. V tomto případě ale rozhodně platí, že méně je více.

Foto: Novinky

Stromek může být dekorovaný i světelným řetězem.

Tento typ stromku stojí od tří do sedmi tisíc. Záleží ale samozřejmě na jeho výšce. Ty nejdražší mají obvykle zhruba dva metry. Ocení je hlavně ti, kdo berou život i Vánoce s nadhledem a rádi se pobaví absurdní vánoční dekorací.

Foto: Novinky

Zleva: stromek zasněžený polystyrenem a umělým sněhem.

Pokud chcete navodit atmosféru zasněžených Vánoc, zkuste vsadit spíš na umělý sníh, který působí o něco vkusněji.

Jako dekorace volte prvky v chladných studených barvách jako je bleděmodrá, bílá a stříbrná. Vhod přijde i jemný bílý vánoční řetěz a dekorace ve tvaru vloček.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám