Hlavní obsah

Nedvěd měl nehodu, tažení proti Turecku neviděl

TURÍN

Kapitán české fotbalové reprezentace Pavel Nedvěd měl ve středu v podvečer autonehodu. Její následky nejsou vážné, záložník Juventusu Turín utrpěl pohmožděniny krku a vzápětí po vyšetření v nemocnici byl propuštěn do domácího léčení.

Foto: Jiří Cysař

Albatros

Článek

K nehodě došlo okolo šesté hodiny večerní. "Vracel jsem se z tréninku a na dálnici se dostal do dopravní zácpy. Stáli jsme a někdo do mě zezadu narazil. Dostal jsem při tom ránu do krku," vylíčil Nedvěd.

"Uvidíme, jak dlouhou budu mít pauzu. Myslím, že v úterý bych v semifinále Ligy mistrů proti Realu měl hrát. Jestli ale nastoupím i o víkendu v italské lize, to v tuto chvíli opravdu nevím," řekl kapitán české reprezentace, který byl už ve čtvrtek přítomen na tréninku italského mistrovského klubu.

Kvůli autonehodě a následnému vyšetření v nemocnici tak zmeškal přípravný zápas českého národního týmu proti Turecku. Kouč národního týmu Karel Brückner jej k utkání na žádost Juventusu nepovolal. "Měl jsem v plánu ho v televizi sledovat. Mrzí mě, že jsem ho neviděl. Ale slyšel jsem, že kluci hráli skvěle. To je pro mě výborná zpráva," těšil se Nedvěd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám