Hlavní obsah

Psí wellness přímo u vás doma

Sprchovat čtyřnohého psího miláčka po vydatné procházce v divoké přírodě nebo v rozbahněném parku dříve znamenalo stres pro obě strany. Dnes už je to naštěstí jednodušší a příjemnější.

Foto: hansgrohe.cz

Dopřejte svému věrnému příteli jen to nejlepší

Článek

Život se psem se bez ušpiněných tlapek a srsti neobejde. Pokud tedy nechováte výstavního psíka zvyklého jen na polehávání na gauči. A dokonce i ten by měl dle veterinářů přinejmenším jednou měsíčně dostat pořádnou koupel nebo ještě lépe sprchu. Konkrétní nároky se samozřejmě mohou lišit podle plemene. K mytí potřebujete šampon, kondicionér a ručník, a u některých plemen bude potřeba i fén a kartáč či hřeben. A vy navíc můžete mít i speciální sprchu pro psy!

Sprcha pro psího mazlíka

Mytí bývá poměrně komplikovaná a stresující záležitost, která je náročná pro psa i pro jeho páníčka. Výrazně ji ale dokáže usnadnit speciální sprcha určená pro péči o čtyřnohé miláčky. Německá značka Hansgrohe, která má s výrobou sprch více než stodvacetileté zkušenosti, ji nabízí pod názvem DogShower. Psí sprcha má hned několik výhod. Překvapí vás, jak moc vám oběma usnadní život.

Foto: hansgrohe.cz

Mytí pacek je každodenní nezbytností

Na výběr máte sprchy ve čtyřech barevných provedeních. Všechny psí sprchy mají také tři druhy proudů. Jemně rozstřikovaný proud určený na srst ji zároveň čistí a masíruje hřbet, k čemuž dopomáhají i měkké nopky na povrchu sprchy, které mohou nahradit kartáč. Zvláštní režim je určen pro omývání psích nohou. Proud mono se pak ideálně hodí pro každodenní čištění tlapek.

Téměř jako ve wellness

Jelikož jsou trysky jemné a tiché, psa při mytí nedráždí, naopak jej uklidňují. A jsou vhodné i na citlivé a obtížně dostupné partie. Přepínání mezi třemi režimy mytí je jednoduché – slouží k tomu velké tlačítko Select, které snadno stisknete jedním prstem. Majitelé větších chlupáčů jistě ocení i možnost zesílení proudu na spodním tlačítku, kdy se samotné mytí stává ještě účinnějším.

Psí sprcha Hansgrohe se hodí do každé domácnosti, ve které se nachází i čtyřnohý mazlíkVideo: hansgrohe.cz

„Jsme naprosto nadšení. Náš husky má tak hustou srst, že běžná sprchová hlavice je na něho prostě moc slabá. Neustále měl v srsti zbytky šamponu. Pomocí jednolitého proudu se perfektně omyje čenich nebo tlapky. Na zbytek těla používáme trysky. Šampon se tak z jeho srsti skvěle vymyje. Se sprchou jsme velmi spokojení a koupání nám hodně usnadnila. Montáž sprchové hlavice je také snadná a je hotová za chvíli,“ potvrzují výhody DogShower majitelé sibiřského huskyho jménem Yuki.

Sprcha DogShower je uzpůsobená pro péči o psy, její ergonomická rukojeť ale samozřejmě perfektně padne do lidské ruky. Stane-li se tato sprcha stálým vybavením vaší koupelny, nemusíte se bát neustálého přemontovávání z běžné sprchy na psí. Pomocí volitelné rychlospojky můžete snadno nacvaknout vámi zvolenou sprchu. Po příjemné psí koupeli navíc sprchu snadno vyčistíte.

Vylepšete svůj život s psím společníkem pomůckou, která přijde vhod vám oběma.

Foto: hansgrohe.cz

Psí srst si žádá pravidelnou péči

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám