Hlavní obsah

Češi vytvořili triko, které odpuzuje špínu i pot. Seznamte se

Dnes mají milionové obraty, a přitom celý byznys vymysleli a rozjeli tři tátové od rodin takříkajíc u piva. S trikem s téměř zázračnými vlastnostmi teď dobývají Českou republiku a postupně i Evropu.

Foto: CityZen

Zakladatelé značky CityZen.

Článek

Značka CityZen vznikla v roce 2018 a už o rok později získala ocenění Start-up roku. Její trika totiž skutečně plní funkci, kterou slibují – díky speciální úpravě jsou odolná vůči špíně i potu. Trojici zakladatelů tvoří textilní inovátor René Němeček, který už v 90. letech vymyslel, jak klasickou bavlnu správně upravit. Vyvinul také technologii jejího zpracování, která ve světě nemá obdoby. Dále je to Pavel Hrstka, jenž převzal funkci ředitele. Třetím společníkem je Martin Burkoň. Ten si vzal pod svá křídla finance.

Podívejte se, jak trika CityZen fungují.

100% bavlna

Přestože trika a polokošile CityZen mají až nadpřirozené vlastnosti, nejsou vyrobeny z umělých vláken, ale ze 100% bavlny té nejvyšší kvality. Nejenže vám proto budou příjemná na nošení, ale triko nemusíte tak často prát, a dokonce se nemusí ani žehlit. Po chytrých telefonech a televizích tak do našeho života přichází i „chytrá“ trika. Ta se navíc hodí téměř na jakoukoli příležitost – od volnočasových aktivit až po business casual. Vybrat si totiž můžete jak klasický střih, tak triko s límečkem.

Foto: CityZen

Voděodolnost materiálu.

Odolné vůči špíně

Výjimečnou vlastností je odolnost triček vůči špíně. Jednou za čas se totiž ušpiní každý. Unikátní úprava lícové strany materiálu zajišťuje, že na triku neulpí červené víno, káva, ovocný fresh ani rajčatová omáčka. Navíc díky použití prémiové dlouhovlákenné bavlny mají trika výrazně menší sklon k mačkání. Tím vám odpadne nutnost je po vyprání žehlit.

Nepropotitelné

Speciální technologie má přitom ve srovnání například s funkčními triky z umělých materiálů i další benefit. Díky rychlému odpařování a vysoké prodyšnosti se snižuje příležitost pro množení vlhkomilných bakterií, které jinak způsobují tělesný zápach. Takže zůstanete nejen v suchu, ale i svěží.

Speciální technologie má přitom ve srovnání například s funkčními triky z umělých materiálů i další benefit. Díky rychlému odpařování a vysoké prodyšnosti se snižuje příležitost pro množení vlhkomilných bakterií, které jinak způsobují tělesný zápach. Takže zůstanete nejen v suchu, ale i svěží.

To všechno jsou vlastnosti, díky nimž si trička CityZen oblíbily už tisíce zákazníků, a to nejen z Česka, ale i z dalších evropských států. Kvalitu a funkčnost produktů nejlépe dokládá fakt, že se lidé po prvním nákupu u CityZen často vracejí.

Výjimečné vlastnosti bavlny, která se používá při výrobě trik CityZen.

S ohledem na přírodu

Všechny produkty se vyrábějí v České republice a jsou 100% recyklovatelné. Při výrobě se používají nejmodernější postupy, které šetří životní prostředí. I po mnoha vypráních a měsících nošení navíc triko stále drží tvar, není vytahané a perfektně sedne. Díky tomu triko dlouho vydrží, a splňuje tak aktuální požadavky zákazníků na zodpovědné a udržitelné produkty.

Foto: CityZen

Dárkové balení trik CityZen.

Triko od Ježíška

Ještě stále váháte, co koupit svým blízkým pod stromeček? K nákupu trika teď navíc můžete získat luxusní dárkovou krabici s fotorámečkem zdarma. Už tak skvělý dárek se stane nezapomenutelným. Podívejte se na www.cityzenwear.cz.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Novinky.cz.

Výběr článků

Načítám