Hlavní obsah

Kariéru luxusní společnice vyměnila za rodinu, na mateřské recenzuje erotické hračky

Novinky, Tereza Rakoušová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během studia se živila jako společnice. Své zážitky sdílela na blogu, ze kterého následně vyšla i kniha. Dnes je šťastně vdaná a stala se matkou, i nadále však sdílí své zkušenosti z nevšedního života. Kromě toho dělá recenze erotických pomůcek, dává tipy na svůdné prádlo nebo zajímavá místa, kde si užít.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

V DNEŠNÍM DÍLE SE MIMO JINÉ DOZVÍTE:

  • Jak vznikala kniha (6:28)
  • O silné vášni pro prádlo (15:15)
  • Kdy a jak začít se sexem po porodu (26:19)
  • Do kdy se dá milovat před dítětem (37:05)

Díky práci luxusní společnice procestovala velkou část světa a poznala mnoho zajímavých a vysoce postavených lidí. Naučila se hrát golf, jíst špičkovou kuchyni a oblékat se do toho nejkrásnějšího krajkového prádla. Svou práci milovala, ale dala si slib, že po studiích s ní končí. Závěr této kariéry pak uzavřela vydáním novely inspirované právě její prací jako eskort.

Lucie tvrdí, že téma erotiky a sexu by už dávno nemělo být tak velké tabu. Sama v rozhovoru otevřeně mluví o svém intimním životě před těhotenstvím, během něj i po něm. Svěřuje se i s tím, že možná svůj návrat k intimnostem a pohybu všeobecně po náročném porodu uspěchala. Příště hodlá svému tělu dopřát více času k zahojení, dodává v dnešní epizodě podcastu, který si můžete celý poslechnout v audio přehrávači v úvodu článku..

Mnoho lidí se podle Lucie bojí říct, co v sexu chce, po čem skutečně touží. Základem je znát dostatečně dobře své tělo, dokázat to pojmenovat a s partnerem vykomunikovat. S jejím mužem jsou naštěstí naladěni na stejnou vlnu, milují vše týkající se erotiky a na intimnosti si prý najdou čas vždy. S příchodem potomka se v tomto směru moc nezměnilo, jen prý trochu víc plánují.

Knihou Můj tajný život nechává Lucie nahlédnout do své minulosti jako společnice. V rozhovoru popisuje, jak kniha vznikla a co v ní nakonec nemohlo být. Celou knihu provází pravidlo, že pravda je pružná, podle kterého se Lucie často řídí. Před rodinou a přáteli se náplň její práce podařilo po celou dobu trvání utajit.

Děti přilepené k obrazovkám ji děsí. Tak vymyslela hry, které ocení i zaneprázdnění rodiče

Podcasty a pořady

V knize je také několikrát zmíněna její slabost pro luxusní spodní prádlo, a to především krajkové. Krásný kousek prádla podle Lucie může ženu pozvednout a každý muž by dle ní měl občas své ženě či milence nějaké darovat.

Na svém blogu a Instagramu se snaží inspirovat k nákupu erotických hraček a pěkného prádla. Vybírá často takové kousky, aby byly vhodné pro každou ženu. Zpětná vazba na tipy od spokojených čtenářek ji velmi těší.

Podcast o mateřství s Terezou Rakoušovou a Žanetou Stratílkovou a jejich hosty. Dříve známý jako Pandemické matky sobě. I nyní rozebírá taje a záhady rodičovství. Vydejte se po stopách mateřství každou středu na Novinky.cz.

Poslouchejte každou středu na Novinky.cz, Podcasty.cz, Spotify, Apple Podcasts nebo jiné oblíbené podcastové aplikaci.

Také nás můžete sledovat na Instagramu.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám