Hlavní obsah

Ubytování na MFF Karlovy Vary

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Zajistit si ubytování na filmový festival v Karlových Varech se doporučuje s předstihem. V nabídce jsou zahrnuty jak luxusní apartmány, tak i levnější hostely či kempy pro studenty.

Článek

Širokou nabídku ubytování nabízí oficiální agentura Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Good Bed Agency na svých internetových stránkách www.goodbed.cz nebo na tel. čísle 267 073 456.

Good Bed Agency zajišťuje rovněž ubytování v kempu Březová, který se nachází 3 km od lázeňského centra, 10 minut autobusem. K dispozici je 5 samostatných přízemních budov, v každé 15 dvou a čtyřlůžkových pokojů. Cena 170 Kč/osoba/noc.

Last Minute

Pro nerozhodné je připravena služba Last Minute ubytování. Ti, kteří přijedou na poslední chvíli, mohou od 30. června využít ubytování za zvýhodněné ceny v atraktivních hotelech v okolí hotelu Thermal a Grandhotelu Pupp. Nevyužité rezervace pokojů budou dány k dispozici návštěvníkům festivalu vždy dva dny předem, a to ve večerních hodinách.

Na festivalových stránkách www.kviff.com (v sekci ubytování) můžete nahlédnout do seznamu ubytování, který zahrnuje luxusní hotely i penziony.

Stanové městečko

Stejně jako loni bude na stadionu AC Star Karlovy Vary (asi 10 minut chůze do centra) zřízeno stanové městečko. Noc ve vlastním stanu nebo v hale přijde návštěvníka na 50 Kč/osoba/noc. V areálu budou k dispozici nonstop recepce, hygienické zázemí, restaurace, bufet a úschovna zavazadel. Autobusové spojení od hotelu Thermal:denní - bus č. 2, 6, 10, noční - bus č. 52

Více informací na www.acstart.cz .

Ubytování ve školní tělocvičně

Noc ve spacáku ve školní tělocvičně situované asi 100 metrů od hotelu Thermal stála loni 95 korun. Bližší informace budou k dispozici v květnu. 

Reklama

Výběr článků

Načítám