Hlavní obsah

Alanis Morissetteová plánuje tropické Vánoce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OTTAWA

Kanadská zpěvačka Alanis Morissetteová se rozhodla, že letošní vánoční svátky stráví na indonéském ostrově Bali. Bude to vůbec poprvé, kdy na Vánoce bude bez své rodiny, napsal britský internetový server Female First.

Foto: Aleš Plevka

Účastníci 3. ročníku Rodinného sedmiboje v Habartově

Článek

Třicetiletá zpěvačka letošní Vánoce prožije se svým přítelem Ryanem Reynoldsem (28),s  nímž se zasnoubila letos. [celá zpráva]

Zamilovaný pár vyměnil rodnou zemi za exotičtější místo. "Skutečně to je poprvé, co budeme pryč od rodiny, ale snad to nebude naposledy," řekl Reynolds. Pro toho je Indonésie lákavá právě tím, že tam bude od své rodiny nejdál, jak je to jen možné.

"Bude to dlouhý let. Mám pocit, že jen o něco kratší než na Měsíc nebo tak nějak. Usnete, a když se probudíte, jste najednou o pět let starší a procházíte se po Indonésii oblečeni do sarongu," líčí se smíchem své představy Ryan.

Alanis si tak odpočine před nadcházejícím rokem, který pro ni bude po umělecké stránce nabitý - mimo jiné připravuje své nové album, které bude mapovat její největší hity.

Reklama

Související články

Alanis Morissetteová se svlékla na pódiu

Světoznámá kanadská zpěvačka Alanis Morissetteová šokovala publikum i televizní diváky v kanadském Edmontonu při nedávném předávání ocenění Juno Awards, obdoby...

Výběr článků

Načítám