Hlavní obsah

Muž našel geniální způsob, jak zlikvidovat svou konkurenci u žen

Novinky, nčs

Moderní doba si žádá moderní způsoby. Není proto překvapením, že virtuální seznamování nabírá v posledních letech na popularitě. Jenže, co když je vaše konkurence tak silná, že se vám v seznamovacích aplikacích nedaří uspět? Jednoduše si vytvoříte aplikaci vlastní, lehce upravenou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Pokud jste někdy podobné aplikace vyzkoušeli, zřejmě tušíte, jak silná konkurence na vás ve virtuálním světě čeká. Jeden má svaly, druhý je zase o hlavu vyšší. No a vy se marně snažíte přilákat ženu snů.

Princip většiny seznamovacích aplikací je vesměs podobný. Uživatel hodnotí fotografie potenciálních protějšků pomocí přetažení prstu vlevo, či vpravo. Jednatřicetiletý Američan Aaron Smith však nebyl se svojí úspěšností spokojený.

Tinder musí sdílet údaje o uživatelích, požaduje Rusko

Software

„Největší problém těchto aplikací je ten, že moje fotografie se neukazují na předních pozicích,“ je si vědom Smith ze Severní Karolíny.

A protože Smith se evidentně jen tak nevzdává, rozhodl se, že si zkrátka vytvoří vlastní aplikaci s názvem „Singularity“. Aby maximalizoval svoje šance u žen, pro jistotu snížil riziko konkurence – v aplikaci je tak jediným mužem.

Ušetří vám čas

Aby vytvořil důvěryhodnou aplikaci, kterou si ženy skutečně do chytrého telefonu stáhnou, vymyslel si Smith také vlastní reklamu.

„Virtuální seznamování je příšerné a naprosto postrádá smysl. Samozřejmě můžete potkat lidi běžnou cestou, ale s tím je spousta práce. Takže místo toho procházíte tímto pekelným online světem, zatímco se přibližujete do spárů chladné smrti,“ říká s notnou dávkou ironie vypravěč v reklamě.

První setkání? Líbíte se víc, než si myslíte

Vztahy a sex

„Využitím nejnovější technologie v analýze osobnosti vám Singularity ušetří hodiny projíždění profilů a rovnou vás spojí se mnou,“ láká Smith.

Do aplikace nahrál mnoho svých fotografií. „Pokud se vám tedy stane, že omylem přejedete přes profil svého budoucího manžela, nebojte se. Je jich tam ještě spousta,“ dodává Smith, jenž aplikaci vytvořil se svým nejlepším kamarádem.

Jestli aplikace bude slavit úspěch, není tak úplně jisté. Každopádně se Američanovi povedlo zaujmout, a nakonec tak možná svoji vysněnou budoucí manželku potká díky originálnímu nápadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám