Hlavní obsah

Jukebox nemusí být jen nevkusná krabice na pětikoruny

Novinky, nčs

O tom, že jukebox nemusí být pouze ošuntělá hrající krabice v rohu hospody, svědčí výtvor britské společnosti. Ta uvedla na trh ručně vyráběný juxebox s motivem páva, který doslova hraje všemi barvami.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jukebox pochází z dílny britské firmy Sound Leisure z Yorkshiru. Je ručně vyráběný a k dostání je ve známém londýnském obchodě Harrods. Pokud patříte například mezi sběratele podobných výrobků, budete si muset připravit v přepočtu přes 400 tisíc korun.

Za takovou částku se můžete těšit na kvalitní dřevěné zpracování a barevný motiv páva, který je symbolem celého jukeboxu. Součástí je pochopitelně také sedm desítek singlů na deskách uvnitř.

Pokud dostanete chuť na další písničky, jednoduše přes Bluetooth připojíte k jukeboxu třeba chytrý telefon nebo počítač.

„Pro tento obchod dodáváme jukeboxy už tři desítky let. Peacock (páv) je ručně vyroben podle nejvyšších standardů a zájemcům vydrží celý život. Navíc podle mě vypadá úžasně, takže na sebe upoutá pozornost, ať už bude stát kdekoliv,” uvedl Chris Black z firmy Sound Leisure.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám