Hlavní obsah

Aerolinky našly pro svůj ikonický airbus nový smysl života

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestovní ruch v Singapuru nezažívá nejlepší časy. Tamní aerolinky se tak snaží hledat nové způsoby, jak dobu přečkat, a lákají zákazníky na nové zážitky. Po letech „do nikam” nyní nabídnou zájemcům večeři v ikonickém Airbusu A380, který se promění v zážitkovou restauraci.

Foto: Profimedia.cz

Airbus A380 se promění v restauraci.

Článek

Singapurský dopravce Singapore Airlines reaguje na situaci, kdy turisté musejí po příletu do země nastoupit do 14denní karantény na vlastní náklady. Jeho airbusy navíc létají pouze do zahraničí, takže v době pandemie jsou největší dopravní letadla světa uzemněná.

Poté, co společnost oznámila, že nabídne okružní let s počáteční i cílovou destinací na letišti v Singapuru, přišla s dalším nápadem, jak skomírající byznys podpořit. Poslední říjnový víkend se jeden z airbusů promění v restauraci, kterou bude mít na starosti šéfkuchař Shermay Lee. Na výběr bude menu z mezinárodní kuchyně či tradiční singapurská jídla.

Singapore Airlines chystají pro cestující lety „do nikam”

Cestování

Kromě prvotřídní stravy se hosté mohou těšit na nezvyklé prostředí, kdy bude na obrazovkách promítána historie společnosti, personál bude hovořit o zajímavostech z konstrukce airbusu a zájemci navštíví místa, kam se za normálních okolností dostane pouze palubní personál, uvedl Business Insider.

Ačkoliv dopravce zatím nezveřejnil cenu ani rezervační systém, dopředu je jasné, že kapacita zřejmě bude naplněna. Pro ty, kdo se nedostanou na palubu, je připraven balíček se surovinami, které se při dodržení přiloženého návodu a receptu promění v typickou stravu z letadla. Singapore Airlines se zkrátka snaží, jak to jen jde.

Reklama

Výběr článků

Načítám