Hlavní obsah

Chytrá postel dokáže zastavit chrápání a zahřát vám nohy

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud je váš pravidelný spolunocležník jedním z těch hlasitějších a místo pravidelného oddychování z něj častěji vychází zvuky, které se vám ani trochu nelíbí, zbystřete. Na veletrhu spotřební a výpočetní elektroniky International Consumer Electronics Show (CES) totiž představili letos opravdu zajímavou novinku, která by mohla dopomoci k vašemu klidnému spánku.

Foto: Select Comfort

Postel, která se objeví v prodeji během letošního roku, vám dokáže i zahřát nohy.

Článek

Nová postel se umí člověku přizpůsobit natolik, že umí změnit polohu spáče ve chvíli, kdy začne chrápat. Čímž uchrání partnera od toho, aby ho musel usměrňovat či raději odešel na gauč. Nebo přesněji řečeno odešla.

Postel nese název The 360 Smart Bed a dokáže přizpůsobit matraci a pohnout s její vrchní částí pozvolna natolik, že spáči přirozeně změní pozici jeho hlavy. Jakmile detektor zjistí, že chrápete, pozici hlavy vám o několik stupňů vyvýší, čímž chrápání často ustane. A to není ani vzdáleně všechno.

Foto: rim, Novinky

Postel si bylo možné přímo na výstavišti vyzkoušet,

Postel umí monitorovat spací návyky člověka a vzbudit ho v optimální čas, což si uživatel může nastavit v aplikaci v chytrém telefonu. Je vám zima? Žádný problém - postel vám zahřeje nohy.

Společnost Sleep Number s touto postelí cílí zejména na vytížené osoby, které mají málo času na spánek a potřebují maximalizovat efektivitu času, který tráví v posteli.

Foto: Select Comfort

Postel je možné ovládat pomocí mobilní aplikace.

Reklama

Výběr článků

Načítám