Hlavní obsah

Johnny Depp uvedl film Minamata, na americkou hvězdu čekaly tisíce lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Johnny Depp nezahálí ani třetí den na karlovarském filmovém festivalu. Od jedné hodiny odpoledne měl uvádět v Městském divadle v Karlových Varech snímek Minamata (2020). Herec, na kterého před divadlem čekaly tisíce lidí, nakonec dojel na uvedení snímku s hodinovým zpožděním. S fanoušky se setkal později.

Johny Depp přijel uvést film Video: Novinky

 
Článek

Svým fanouškům americká hvězda alespoň po svém příjezdu zamávala. Depp následně vstoupil vedlejším vchodem do divadla.

Foto: Petr Horník, Právo

Johnny Depp u Městského divadla v Karlových Varech.

Fanoušci Deppa po příjezdu odvděčili nadšeným pokřikem, někteří z nich přitom před divadlem na herce čekali už od ranních hodin.

Foto: Petr Horník, Právo

Johnny Depp dorazil na uvedení svého snímku Minamata

Při uvedení snímku v divadle poděkoval organizátorům karlovarského festivalu i samotným divákům. „Chci poděkovat vám všem, protože díky vám máme práci,” řekl. Znovu také před českými diváky poděkoval v češtině a od lidí v obecenstvu převzal dary.

Foto: Petr Horník, Právo

Johnny Depp u Městského divadla v Karlových Varech.

S venku čekajícími lidmi se Depp setkal po uvedení filmu, rozdával autogramy a i zde přebíral dary.

Foto: Petr Horník, Právo

Johnny Depp se setkal se svými fanoušky u karlovarského Městského divadla.

Vzal si i obrázek slona

„Slyšela jsem, že má rád slony, tak jsem mu přinesla obrázek slona. Byla bych ráda, kdyby si ho Johnny vzal,” uvedla jedna z fanynek. Obrázek slona si herec od fanynky skutečně vzal.

Foto: Petr Horník, Právo

Johnny Depp

Na promítání do divadla dorazil i nigerijský herce Hakeem Kae-Kazim známý z filmu Hotel Rwanda, který také bude hostem slavnostního zakončení festivalu. Herec v současnosti pobývá v České republice kvůli natáčení filmu.

Snímek, který v sobotu na festivalu Johnny Depp uvádí, se věnuje skutečné ekologické katastrofě v japonském rybářském městě Minamata.

Deppova role připomíná v něčem jeho současný život. Ztvárnil postavu kdysi obletovaného fotografa. Eugene Smith žije v New Yorku počátkem 70. let 20. století osamocen. Dávno jsou ty časy, kdy jeho reportáže z 2. světové války uhranuly svět.

Foto: KVIFF

Johnny Depp ve snímku Minamata.

Životní mizérii naruší jedna cesta, cesta do japonského města Minamata, kde bezskrupulózní korporace znečišťuje pobřežní vody. Jeho život dostává nový smysl. Chemický koktejl totiž prokazatelně zabíjí, ovšem dokázat to znamená bojovat s úřady a mocnými lidmi, pro něž jedinou hodnotou je zisk.

Foto: Petr Horník, Právo

Fanoušci čekají na svou hvězdu: Johnnyho Deppa.

Depp snímek, které vedle síly peněz řeší hranice (nejen) novinářské etiky, také produkoval.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám