Hlavní obsah

Vica Kerekes natáčí komedii Láska na špičkách

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská herečka Vica Kerekes je protagonistkou romantické komedie režiséra Petra Zahrádky a scenáristky Adély Kroupové Láska na špičkách. V dalších rolích hrají třeba Pavel Nový, Ondřej Veselý, Jiří Havelka, Igor Chmela, Jitka Schneiderová, Leoš Noha, Jakub Kohák a Linda Rybová.

Foto: Bohemia Motion Pictures

Vica Kerekes

Článek

Námět komedie slibuje nenáročnou zábavu. Ambiciózní taneční pedagožka Tereza chce zrekonstruovat starý mlýn, vést baletní kroužek a vyhrát soutěž souborů v Praze.

Po manželské krizi ovšem přichází i o taneční sál a zjistí, že si toho nabrala až moc. Je na čase, aby se podle zákonů romantické komedie na scéně objevil pohledný velitel hasičů.

Foto: Bohemia Motion Pictures

Slovenská herečka Vica Kerekes a Pavel Nový

Režisér Zahrádka má za sebou hlavně seriály jako Doktor Martin a Dáma a král nebo nepříliš dobře hodnocené filmy Chlap na střídačku a Doktor Martin: Záhada v Beskydech.

Natáčení Lásky na špičkách proběhne v létě, poslední scény pak filmový štáb pořídí v květnu 2021. Do českých kin snímek vstoupí v říjnu 2021.

Reklama

Výběr článků

Načítám