Hlavní obsah

Texas Ranger bez Norrise, ale s drsnou mexickou kráskou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úsměvný seriál z devadesátých let Walker, Texas Ranger se natáčí znovu, ale bez Chucka Norrise, herce, který se může pochlubit tím, že o žádném jiném nevzniklo tolik vtipů. Parťákem nového rangera bude žena, mladá herečka Lindsey Morganová.

Foto: Profimedia.cz

Lindsey Morganová

Článek

Ačkoliv hereččino jméno zní zcela anglicky, Lindsey je poloviční Mexičanka narozená v USA. Od dětství účinkovala v divadelních představeních a postupně se přesunula do Los Angeles. Díky svému vzhledu natočila několik reklam a postupně nastartovala i televizní kariéru.

Foto: Warner Bros.

Lindsey Morganová

Hrála třeba v nezávislém filmu Detention nebo v seriálech General Hospital, Franklin a Bash, The Flip Side či Shark Bites. Nejznámější je její aktuální sci-fi seriál The 100.

Foto: Profimedia.cz

Jared Padalecki

Herečka v novém seriálu ztvární Micki, mimořádně drsnou texaskou policistku se zkušeností z armády. Novým Walkerem se stal Jared Padalecki. Hlavní hrdina se v novince vrátí domů a bude hledat cestu ke svým dětem. Dva roky totiž pracoval v utajení na důležitém případu.

Nový seriál by měl mít premiéru během roku 2020.

Reklama

Výběr článků

Načítám