Hlavní obsah

Sex ve městě pro seniory. Protagonistky seriálu se vracejí po 22 letech

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdysi úspěšný a inovativní seriál Sex ve městě začínal před více než dvaceti lety, v roce 1998, a skončil v pravou chvíli. Tři z hlavních hereček se ale rozhodly, že je třeba pokračovat. A společnost HBO to schválila.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parkerová

Článek

Sarah Jessica Parkerová, Cynthia Nixonová a Kristin Davisová potvrdily, že seriál se vrátí, konkrétně bude v nabídce HBO Max. Nově se bude jmenovat And Just Like That.

„Nemůžu si pomoci, zajímá mě, co je s nimi teď,“ uvedla Parkerová na sociální síti.

„Ty, já, New York... všechno je možné,“ dodala Nixonová.

Foto: Profimedia.cz

Kim Cattrallová už nechce o pokračování ani slyšet.

Jejich nadšení ale nesdílí 64letá kolegyně Kim Cattrallová, která už nechce mít se Sexem ve městě nic společného. Odmítla i další filmové pokračování kdysi slavného seriálu. Své kolegyně prý tak nesnáší, že raději navrhla jiné herečky na svou roli, aby s nimi už nemusela pracovat. Současně odmítla tvrzení, že by měla přemrštěné finanční požadavky. Honoráře se ráda vzdá.

Herečka, která v seriálu představovala sebevědomou uvolněnou Newyorčanku, ve skutečnosti pochází z Anglie a v New Yorku nikdy nebydlela.

Foto: Profimedia.cz

Cynthia Nixonová

Její postavu teď musí scenáristé nechat umřít, nebo by ji musel hrát někdo jiný.

Navíc je v dnešní době v Americe nemyslitelné točit cokoliv bez menšin, takže řešení se nabízí. „Hodně lidí říká, včetně Kim Cattrallové, že kdybychom měli mít nějakou jinou čtvrtou ženu, možná by byla z menšinového etnika. Já také myslím, že by to bylo úžasné,“ uvedla loni Nixonová.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám