Hlavní obsah

Sci-fi horor Tiché místo má pokračování, nabízí trailer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sci-fi horor režiséra a herce Johna Krasinského Tiché místo se objevil v roce 2018. Už koncem května na něj naváže druhý díl, který nabízí trailer.

Nový trailer k filmu Tiché místo: Část II

 
Článek

V prvním díle se Lee (John Krasinski) a Evelyn (Emily Bluntová) snažili přežít s dětmi invazi mimozemských útočníků. Mají mimořádně vyvinutý sluch a každý zvuk přiláká jejich pozornost, která pro lidi znamená jistou smrt.

Rodina se ale dokáže dorozumět znakovou řečí a na své farmě zavedou bezpečnostní opatření, která téměř všem zachrání život.

Tiché místo: Část II má už brzy vstoupit do českých kin. „Premiéra je zatím v plánu na 27. 5. a uvidíme, jak to vyjde. Každopádně do kin jej dáme co nejrychleji po jejich otevření,“ uvedl distributor Cinemart.

Foto: Paramount Pictures

Cillian Murphy

V druhém díle zůstává Evelyn (Emily Blunt) sama se třemi dětmi poté, co Lee padl  v boji s vetřelci. Je jí jasné, že sama dlouho nepřežije, a opouští svou farmu, aby našla někoho, kdo pomůže. Během svého putování si však uvědomí, že stejně velké nebezpečí jako od nezvaných hostů z jiné planety jim může hrozit od lidí.

Vedle Emily Bluntové si v druhém díle zahráli třeba Cillian Murphy, u nás známý jako Josef Gabčík z Anthropoidu, Wayne Duvall či Zachary Golinger. Režie se opět ujal John Krasinski.

Reklama

Výběr článků

Načítám