Hlavní obsah

Lenka Filipová nazpívala se svou dcerou Lenny píseň pro seriál Kukačky

Právo, jaš, kul

Autoři seriálu Kukačky požádali Lenku Filipovou a Lenny, zda by společně nazpívaly píseň na téma rodičovství. Vznikla skladba Samotní nejsme nic, duet o vztahu rodiče k dítěti. Její kratší verze se v seriálu objevuje jako znělka, ale zazní i celá.

Lenka Filipová a Lenny v písni Samotní nejsme nic.Video: Universal Music

 
Článek

Píseň složil David Solař, který ji spoluprodukoval s Markusem Tranem. Text napsala Ester Brožová. Videoklip k písni režíroval Marek Jarkovský, jenž do něj zakomponoval i archivní záběry, čímž klip získal rodinnou atmosféru.

Píseň Samotní nejsme nic je po třech letech novou skladbou, kterou Lenka Filipová posílá do éteru. Navíc jako duet se svou dcerou Lenny, jež ji doprovází na piano a angličtinu, která je pro její vlastní písničky typická, vyměnila za češtinu.

„Zda vznikne písnička v češtině a písnička s mou mamkou, byly jedněmi z nejčastěji kladených otázek, se kterými jsem se v posledních letech setkávala. Jsem proto ráda, že posluchačům můžeme nabídnout něco nového, co splňuje obojí,“ sdělila Lenny.

„Tento singl určitě není naší první ani poslední spoluprací. Myslíme, že názorně ukazuje, že na věci musí být ten správný čas,“ shodují se Lenny s Lenkou Filipovou.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám