Hlavní obsah

Inspirováno Trumpem. Americké „Kosmo“ s Malkovichem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opatrné naděje vyvolává u příznivců kvalitního humoru trailer k seriálu Space Force od Netflixu. Ten se nedívá na americké ozbrojené síly hrdinsky, jak bývalo v minulosti obvyklé, ale jako na bandu šašků, kterým velí slavný komik Steve Carell. Vzdáleně připomíná český seriál Kosmo.

Trailer seriálu Space Force

 
Článek

Celá myšlenka seriálu je prý inspirována prezidentem Donaldem Trumpem, který navrhnul vytvořit zvláštní vesmírnou jednotku (Space Force).

Velitelem Space Force se v seriálu stává Mark R. Naird (Carell). Další herecká legenda, John Malkovich, hraje Dr. Adriana Malloryho, brilantního a arogantního vědce, který nechce, aby se armáda cpala do vesmíru.

Foto: Netflix

John Malkovich

Ben Schwartz hraje F. Tonyho Scarapiducciho, užvaněného mediálního konzultanta, který fandí spíš sobě než projektu Space Force. Diana Silversová hraje Erin Nairdovou, nadanou studentku z Washingtonu, a Jimmy O. Yang Dr. Chana Kaifanga, astrofyzika a inženýra, který emigroval z Číny a miluje vše americké. Alex Sparrow je dotěrný pozorovatel vyslaný ruskou vládou.

Netflix seriál uvede 29. května.

Reklama

Výběr článků

Načítám