Hlavní obsah

Filmové premiéry: Zpráva, Láska na špičkách, Venom 2: Carnage přichází, Vlk a lev: nečekané přátelství a Neznámý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film Zpráva vznikl podle skutečného příběhu dvou mladých vězňů koncentračního tábora v Osvětimi, kterým se podařilo utéct. Z prken Národního divadla na venkov se přestěhovala hrdinka filmu Láska na špičkách. Nová marvelovka, to je Venom 2: Carnage přichází. O nepravděpodobném, ale krásném soužití dvou zvířat vypráví Vlk a lev: Nečekané přátelství. Na rumunském maloměstě se odehrává thriller Neznámý.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Zpráva

Dvěma mladým mužům se v roce 1944 podařilo utéct z koncentračního tábora v Osvětimi a přinést zprávu o zvěrstvech, která tam nacisté páchají na lidech. Zprávu, jíž až příliš dlouho nechtěl nikdo uvěřit.

Trailer k filmu ZprávaVideo: Falcon

Zpráva, Slovensko/Česko/Německo 2020, drama, 94 min., režie: Peter Bebjak, hrají: Noël Czuczor, Peter Ondrejička, Wojciech Mecwaldowski, Jacek Beler, John Hannah a další.

Láska na špičkách

Bývalá primabalerína Národního divadla, která po úrazu skončila kariéru profi tanečnice a přestěhovala se s manželem Petrem a sedmiletou dcerou Maruškou na opuštěný mlýn, se snaží rodině vytvořit nový domov a pro místní ženy i dívenky příležitost k tanci. Musí však překonávat spoustu překážek a bude muset vymyslet pořádný plán.

Trailer Láska na špičkáchVideo: Bohemia MP

Láska na špičkách, Česko 2021, romantická komedie, 103 min., režie: Petr Zahrádka, hrají: Vica Kerekes, Ondřej Veselý, Valentýna Bečková, Jiří Havelka, Leoš Noha a další.

Venom 2: Carnage přichází.

Tom Hardy se vrací jako Venom, jedna z nejpopulárnějších a nejkomplexnějších komiksových postav společnosti Marvel.

Trailer k filmu Venom 2Video: FALCON

Venom 2: Carnage přichází, USA 2021, akční sc-fi, 97 min., režie: Andy Serkis, hrají: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Naomie Harris, Stephen Graham a další.

Vlk a lev: Nečekané přátelství

Dvacetiletá Alma přeruší studium a odjede na nějaký čas do divočiny na chatu po svém dědečkovi. Brzy potom se po letecké havárii v lesích objeví malé lvíče určené pro výcvik v cirkuse. Současně s ním se Alma ujme i mláděte vzácného stříbrného vlka, kterého do chaty přinese vlčice uvyklá na přítomnost a přízeň jejího dědy. Rozhodne se o ně postarat a dohromady vytvoří neobvyklou rodinu.

Trailer k filmu Vlk a lev: Nečekané přátelstvíVideo: Bontonfilm

Vlk a lev: Nečekané přátelství, Francie 2021, dobrodružný, 101 min., režie: Gilles de Maistre, hrají: Graham Greene, Molly Kunzová, Charlie Carrick, Mylène Dinh- Robicová a další.

Neznámý

Ústřední postavou příběhu, který je zasazen do prostředí současného rumunského maloměsta, je čtyřicetiletý policejní inspektor Florian Ispare. Vášnivý vztah k mladé atraktivní učitelce Stele ho stáhne do víru dluhů a bezvýchodnosti, vedoucích k jeho neodvratnému pádu na lidské dno.

Trailer k filmu Neznámý

Neznámý, Rumunsko/Česko/Lotyšsko 2020, thriller, 123 min., režie: Bogdan George Apetri, hrají: Bogdan Farcas, Dragos Dumitru, Vasile Muraru, Emanuel  Pârvu a další.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám